Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerem olayına birde burdan bakmak lazım.

Ünal hoca daha eski zamanlarda ve romantizm yasiyor. Almanyada U15 cocuklarini bile menajerler kapiyor. Futbolcunun, hel genc yasinda isi sözlesme falan yapmak degil. Onu menajerine birakiyor. Tabi menajeri secerken iyi tercih yapsalar mantikli olur.

Transfer nobetinde Marcao-Kerem kavgasi neden konusuluyor? Bitmeyecek mi bu mevzu?

Kereme herkes destek çıktı, marcao yerin dibine sokuldu, para cezasi aldi, kadro disi kaldi 8 mac yedi. Kerem marcaoyu affetmeyebilir ama menajeri uzerinden hala bu olayi kopurtmek niye ?

Size sadece bir olay anlatacağım. Basket maçında rakip dirsek atıp burnumu kırdı. Babam o anda maçı izliyordu. Sahaya daldı. Bilerek yapıldığı için elinden zor aldılar.
Şimdi Kerem olayı çok abartıldı falan belki ama içlerinin soğumamış olması normal. İlkokulda çocuk kavgasında dayak yiyen oğlu için aile arasında çatışma çıkarabilecek bir toplumda bu olayın hemen soğumasını beklemek zor. Bunu becerecek olan marcao nun içten bir şekilde özrünü yaptığı hareketler ve davranışlarla da göstermesi olacaktır.
Burada 2 çocuk babası biri olarak tamamen futboldan bağımsız konuşuyorum.

Kerem de ciddi sıkıntı sezinliyorum inşallah ben yanılırım ama sanki sevilmiyor, gol sevinci tek başına felan
Hoca ve Yönetim kavga işini iyi yönetemedi. Taraf tutmadan halletmeleri lazımdı. Kerem için bir tanemiz falan söylemleri aşırı kaçtı. Hem Marcao'yu hemde Kerem'i bitirdiler. Kaldı ki o olayda Kerem'de %100 suçsuz değil. Oyun içinde sürekli sıçarsan, takım arkadaşın sana tepki koyabilir. Sus - pus hareket yapıp, racon kesemezsin. Takım kaptanı bu arada nerede o da belli değil. Kaleciden takım kaptanı olmaz. Olaylara uzak kalır, kaptan oralarda olacak. Kaleci hakeme itiraza bile gelemez, gelse sarı yer. Olaylar en baştan sıkıntılı.

Kerem'e gazı verdiler abi. Yönetim ve hoca suçlu burada. Nasıl olsa bana bir şey olmaz diyor.

Çok yanlış tam mevzu soğumuşken, Marcao hazırlık maçına çıkmışken ertesi gün bu açıklamanın yapılması bence tesadüf de değil.

Kerem'i fenere satalım ya da Altay ile takas edelim.

Sorun kökten çözülür.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kereme herkes destek çıktı, marcao yerin dibine sokuldu, para cezasi aldi, kadro disi kaldi 8 mac yedi. Kerem marcaoyu affetmeyebilir ama menajeri uzerinden hala bu olayi kopurtmek niye ?
İki oyuncu yanyana gelip biz barıştık pozu vermeden bu iş kapanmaz.

Kerem’in menajeri sıkıntılı birisi. Bu muhabbetler de kasıtlı uzatılıyor. Kerem’in abisinin burada bir fotosu paylaşılmıştı. Fb formalı yanlış mı hatırlıyorum?

Bu Menajerler birde paraları götürüyor ya ona yanarım ben. Her işe burnunu sokaçaklar ya, Almanyada hiç bir Menajer kalkıp böyle saçma sapan konuşma yapmaz. Her yerimizi Amatörlük sonrada makas çok açıldı, açılmasında ne yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt