Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün muhabirler belki son teklif zart zurt diyorlar Gedsona, ha bide ekliyorlar oladabilir olmayabilir de, sizin ben muhabir kere …. bir tane yahu bir tane işini düzgün yapan muhabir olmaz mı bu kadar mı çapsızsınız, şerefsizim buralardan okuyup okuyup paylaşıyorlar bide para kazanıyolar, ulan bir tane bilmediğimiz doğru birşey söyleyin reziller. Milletin muhabirleri resmi site gibi, dedikleri tak diye oluyor.

O dönem buna bile dilenenler vardı sırf yerli diye. Bu yerli kuralı getirenin ben..
Sanırım 2 defa çapraz bağ kopardı.

Liverpool'a transfer olmadan önce tüm alt yaş kategorilerinde Dünya kupası dahil düzenlenen her turnuvada gol kralı oluyordu.

Herhalde o dönem isteyeceğiz zaten bize düşmeyecek kadar wonderkid bir çocuktu.

28 yaşından sonra Vardy diye bir gerçek var. O da fabrikada çalışıyordu.

transferi kapattik sanirim. Bundan sonra flas bir gelisme beklemiyorum sahsen. Gerci flas gelisme olsa kac yazar? Her turlu rezil futbola devam ederiz.

IMG_3262.webp

zemin güzel gibi duruyor baya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sıkıntılı başladığımız transfer dönemine harika ivme yakalayıp güzel işler yaptıktan sonra yine sıçıp sıvayarak bitiriyoruz.

Resmen klasiğimiz oldu. Bir Gedson alsan birçok sorun çözülecek. Gedson olmuyorsa bir 6 numara bir de scout orta saha transferi yaparsın olur biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt