Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cagne gidecegine babel gitsin. sülük gibi yapisti herif. fayda desen yok zarar desen cok

Kurun sürekli arttığı ortamda dolar bazında borcunun azalması bir şey ifade etmiyor. Çünkü senin ana gelirlerin tl bazında. Zaten bu yüzden dolar borcun azalmış gibi görünüyorken reel borcun 5 katına fırlamış.
Katilmiyorum. Giderlerimizin buyuk kismi dolar-euro bazinda maaslarken dolar bazinda borc dogal olarak azalmaz. Dolar bazinda borcumuzun azalmasinin ana nedenleri: Aysal doneminde dolar agirlikli borclarin %80'inin TL'ye cevrilmesi ve dusuk faizle yapilandirilmasi, Riva satistan gelen bir miktar para ve birde UEFA FFP zoruyla son 4 yildaki nispeten daha iyi olan mali disiplindi. Pandemi donemi olmasa borclar dahada iyi durumda olacakti.

Babel ve Diagne kalir, orta sahaya panik transfer ve Ataberk gelir ve Ocak ayinda acigimiz kapatacagiz aciklamasi incoming.

Hiç kafa yormayın ,nolacaksa zaten son iki gün herşey belli olacak kısmetse.oyüzden kafa patlatmaya gerek yok.gerekli takviye olmazda bu takımın aleyhine olursa ki maçlarda belli olacak ,o zaman taraftar stada gitmesin destek felan vermesin terim iyi bi performans sergilemezssede kusura bakmasın gs den üstün değil istifası istenir yönetimede sağlam bi tepki verilip birdaha işlerini son dakikaya bırakmayacak ,ocak ayında gene aynı şekil olursa onlarında ipi çektirilsin.edemiyorlar mı bi sağlam sponsor bulup gedsonu ve başka takviyeyi halletmeye o zaman oturmasınlar koltuklarda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson olmadi, Okay da olmadi. Siradaki haber: Dieng transferi de olmadi

Tak tak bütün listeyi alırken 10 gündür neden tıkandı acaba transferler. Ben transferi kapatsak bile resmi açıklama falan yapacağımızı düşünmüyorum. Hoca yine maç sonunu bekler şöyle sorunlar yaşadık, gedson bizi havalimanında bekledi vs anlatır. Ne olursa olsun yedekte bi adam beklememiz lazımdı

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca diengi kafasinda kante gibi görmüyorsa ne olayim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt