Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.116
- 10.580
- 2.223
Kuruduk 6 no beklerken.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elneny iyi olurdu
Nerde aç gözlü bizi buluyorAl Ahly, Dieng'i 2 milyon dolar kiralama+5,5 milyon dolar satın alma+%20 sonraki satıştan pay karşılığında alın demiş. Pazarlıklar devam ediyormuş.
![]()
الأهلى يخطر جالاتا سراى التركى بالعرض الأخير لاستعارة أليو ديانج - اليوم السابع
طلب مسئولو النادى الأهلى من نظرائهم فى جالاتا سراى التركى 2 مليون دولار لاستعارة المالى أليو ديانج لاعب خط وسط الفريق الأحمر لمدة موسم.www.youm7.com
golle bitmesinAl Ahly, Dieng'i 2 milyon dolar kiralama+5,5 milyon dolar satın alma+%20 sonraki satıştan pay karşılığında alın demiş. Pazarlıklar devam ediyormuş.
![]()
طلب مسئولو النادى الأهلى من نظرائهم فى جالاتا سراى التركى 2 مليون دولار لاستعارة المالى أليو ديانج لاعب خط وسط الفريق الأحمر لمدة موسم.www.youm7.com
Ben de Baris'da Keremden daha cok potansyel görüyorum. Vücütüde daha saglam. Pas verirken kafasini kaldiriyor.Barış Alper gayet iyi Belçika maçında wonderkidkern içinden geçti çocuk çoğu pozisyonda keremden baya baya daha iyi
boş gitme üstat. tinercilere falan sövMod beni transfer kapanışına kadar forumdan uzaklaştırır mısın? Yoksa bir bok almayacak bu yönetim...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onları tiner fabrikasında o koku eşliğindeboş gitme üstat. tinercilere falan söv
Yanlışlıkla Kante gibi çıkmasın bir de bu adam?Al Ahly, Dieng'i 2 milyon dolar kiralama+5,5 milyon dolar satın alma+%20 sonraki satıştan pay karşılığında alın demiş. Pazarlıklar devam ediyormuş.
![]()
Srfayn geldi aklimaSrfsz ghezzal ayarında sözlesme istemiş iyi oldu almadigimiz