Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu takıma karakter olarak Hagi karakterin kaybetmeyi sevmeyen takımda gençler ile ilgilenen ve onlara saha içinde yardımcı olup bir şeyler öğreten biri lazım ama o karaktaRde futbolcular yok denecek kadar az artık mevcut düzende.
aynen renkdaş o yüzden kalanlardan, bi tek melo geliyo aklıma ;) adamda bide yarım kalan bi GS Sevdası var. Bence şu ortamda daha iyisini oturtamayız oraya.

doğru mu bilmem ama uğur karakullukçu sürekli galatasaray genç oyuncularını eğlence,parti yoluyla para koparmaya çalışanlardan korumalı diyor. belliki kronik bi durum
Galatasaray'ın değil Türkiye'nin kronik sorunu bu her takımdaki oyunculara salça oluyor bunlar özellikle genç oyunculara falan o yüzden menajerler çok önemli ama aslında burada oyunculara bir hayat koçu tarzı bir ekip kursa iyi olur ama sonuçta iş oyuncuda bitiyor. Saha dışında kısıtlayamıyorsun oyuncuyu.

E-neE5_WYAUQT_X

Çek bi Van de Beek şenlensin buralar.

Çocuğu olduktan sonra ben Mostafa'nın daha da akıllandığını ve bu işleri bırakacağını düşünüyorum o yüzden yanında olmakta ve gerekirse dil sorunu için ekstra bir yardımcı tutmakta yarar var.

aynen renkdaş o yüzden kalanlardan, bi tek melo geliyo aklıma ;) adamda bide yarım kalan bi GS Sevdası var. Bence şu ortamda daha iyisini oturtamayız oraya.
Melo'ya şöyle yıllık 600-700 bin euroya çok okey olurdum. Saha içinde ve dışında oyunculara bir şeyler katabileceğini düşünüyorum açıkcası Arda yerine Melo'nun abilik yapmasını tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt