Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.351
- 5.335
- 2.308
Ask yarim kalmiyacak diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ask yarim kalmiyacak diyor
Bu duyumcu baya güvenilir galiba
Floryadaki kuşda salmis haberi
Gelecek ulan
Tier 1Bu duyumcu baya güvenilir galiba
erman'ı yollamıştı ftAytac'a kulup bul dendigi dogruysa dolmuscunun son hafta imza attirdigi 4 herifin 3'u gitmis olacak. Terim'den habersiz mi imzalatti acaba zurna. Terim kendi aldirdigi adami kolay kolay yollamaz.
Bu duyumcu baya güvenilir galiba
Şükrü reisi yollarsa sıkıntı olabilirFormsuz olan her oyuncu seks partisi düzenliyor zaten. Bizim basının yıllardır fantezisidir bu...
Bir ara Brezilyalı Jo vardı o da evde karıları kovalarken komşuları çok rahatsız oluyormuş falan filan...
Şu futbolcuların özel hayatını düşünüp fantezi kurdukları kadar haber peşinde koşsalar zaten sorun kalmayacak.
Zaten türk basınından bir umudum yok ama hala bunlara inan taraftar görünce tüm umudumu kaybediyorum.
He he Fatih Hoca'da evi basıp gruba katılmış. Ulan hoca gider mi oraya?
En iyi ihtimalle Ender, Mert hadi bilemedin çok kızdıysa Şükrü'yü yollar...
Bak bak bir de hoca bastı diye yalanını perçinliyor kapçık ağızlı lavuk.
Evet Twitter ‘dan da takip ediyorum kendisiniEvet bu duyumcunun diğerlerinden farkı gsc altyapısından yetişmiş olması.
bu saatten sonra ndiyisiyimiye seviyesi birini getirir bunlar
Yerli Di MarzioBu duyumcu baya güvenilir galiba
La götte della Ahmet sport derler italyada saygın birisiBu duyumcu baya güvenilir galiba
Tam fırsat transferi olur.
Terim 10 numara oynatır diye düşünüyorumTamda aradığımız adam 6-8 ikisini de oynuyabiliyor