Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın renktaşlar. Umarım Orta saha transferinin açıklandığı bir gün olur yoksa koca sezon çöp olacak yine..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Sanırım kimse gelmez artık inşallah devre arasına kadar iyi bir şekilde gider takım

İrfancani hiç yazmayin Galatasaray seni isteyecek ve sen gelmeyeceksin ha ... Diyorum önce sonra da Fatih hocanın evlat kontejyanini düşününce gelmese daha iyi olur forma bizde adaletli dağıtılmıyor ki .
Emre akbaba kendisi gitmek istemiş yoksa oda kalıp her maçın ikinci yarısı girecekti .
Adem Büyük neden gitti ?
Biri bana PSV ilk maçında neden 3 lu defans forvette Babel ile oynadığımızi sonra o Babel den sol açık olarak ne performans aldığımızı açıklayabilir mi ?

floryanın girişinde bir yazı varmış ya sizi buraya getiren yetenekleriniz falan diye birde yanına bu söz asılmal galatasarayda transfer bitmez :) işkencenin bitmesine az kaldı

1630995980201.webp

Işten geldim uyuyacağım şimdi. Inşallah uyandığımda çok güzel haberler okurum.buarada truzim otelcilik okuyan kardeşlerim varsa burda okumayın abicim bırakın direkt

Bence bugun de haber falan cikmaz. Olsa dis basinda coktan cikardi zaten. Neyse artık bireysel olarak benim bu sezonki hedefim Fatih Hoca'nin gitmesi üzerine zaten.
terimciler olduğu sürece hiç bir yere gitmez yönetimde biliyor görevden alsak taraftar bize yüklenir o yüzden kendi istifa etmediği sürece terim gitmez

Bizim her sene yaptığımız şey eksik bölge olmazsa rahat edemeyiz orta sahayı bu sene adamsiz bıraktılar transfer dönemi bitse de kurtulsak en azından kadromuz bu deriz yoksa kimsenin bir açıklama yapacagi yok

Gercekten artik bu Galatasaray yonetimlerinden igreniyorum, nefret ediyorum

Paso isbilmez adamlar yuzunden izdirap cekiyoruz her transfer donemi

Ya bi kulubu yonetmek okadar da zor degil ya

1 iyi organizasyon
2 dogru iletisim

Ikiside tirt olunca biz sevenlere izdirap cekmek dusuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt