Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsonu sallayıp son 2 gün Van de Beek için tüm kulüp seferber olmalı adamı hem oynatmıyorlar hem göndermiyorlar. Oyuncu da menajeri de çıldırmış durumda.
Koduğumun bunak jesusunu ikna etmek için uğraşacağına ayın 2sinden beri bununla uğraşsak herifleri ikna etmiştik bile.

Elmasın ömrü uzun olmaz bu takımda en fazla 1 sezon sonra şutlanır şampiyon olarakta Gedson gelse bile 1 seneyi zor görür
Bence başarısızlık Elmasa yazmaz Terime yazar takımı sıfırdan o kurdu başkan aldı başkanın suçu nedir.
Başarısızlık varsa bi zahmet çekilsin köşesine yeter gitsin bodruma torunlarıyla futbol maçı yapsın orda hocalık yapsın

UEFA listesine banko 1 orta saha bildirilir diyordum onu es geçenler bunu da es gecebilir kendimi berkan-taylan 2lisine hazirladim..
Bu ikiliyi bir alt lige kafaya oynayan bir takıma koy orda bile fark yaratmazlar okadar vasat iki oyuncuki özellikle berkan pas becerisi çok çok kötü standart pas atabiliyor azıcık inceye kaçınca hemen çuvallıyor ince işer yapamayan adam 8 numara oynayamaz 6 numara desen sırtı dönük oyunu yok çok kötü elimizde kaldı hadi taylan oraya evrildi esas yeri orası değil devşirme ama berkan tam bir fiyasko olacak gibi duruyor
6 koysan almıyor 8 e koysan dolmuyor :)

Berbat bir transfer sezonu geçirdik maçlar oynandikca bunu daha yakından goreceğiz.ben 2 transfer yapacaklarindan emindim ama bu saatten sonra yapmayacaklar sanki.

Garry kulüpsüzmüş.
Al sana net fırsat transferi.
Gönder babeli bir şekilde 1-1.5 ver
Al bunu 300-500bin ver 1+1 sözleşme yap.
Kötü oynarsa zaten Babele verip çöpe attığın parayı yine atmış olursun 6-7 gole katkı verirse Öp başına koy muhteşem iş olur.

Bu ikiliyi bir alt lige kafaya oynayan bir takıma koy orda bile fark yaratmazlar okadar vasat iki oyuncuki özellikle berkan pas becerisi çok çok kötü standart pas atabiliyor azıcık inceye kaçınca hemen çuvallıyor ince işer yapamayan adam 8 numara oynayamaz 6 numara desen sırtı dönük oyunu yok çok kötü elimizde kaldı hadi taylan oraya evrildi esas yeri orası değil devşirme ama berkan tam bir fiyasko olacak gibi duruyor
6 koysan almıyor 8 e koysan dolmuyor :)

Bu 2 li içime sinmese de abartılı bir yorum olmuş.. Ben 2 ismin de kadroda olmasından memnunum ama bunlardan ancak 1 tanesi 11 başlayabilir 2 si aynı anda çok sırıtıyor..

Garry kulüpsüzmüş.
Al sana net fırsat transferi.
Gönder babeli bir şekilde 1-1.5 ver
Al bunu 300-500bin ver 1+1 sözleşme yap.
Kötü oynarsa zaten Babele verip çöpe attığın parayı yine atmış olursun 6-7 gole katkı verirse Öp başına koy muhteşem iş olur.
Söyle eski topculara sulanmayalim ya Harry bitik adam ve sakatlaniyor devamlı fenerde hicmi izlemediniz

Gedsonu sallayıp son 2 gün Van de Beek için tüm kulüp seferber olmalı adamı hem oynatmıyorlar hem göndermiyorlar. Oyuncu da menajeri de çıldırmış durumda.
Koduğumun bunak jesusunu ikna etmek için uğraşacağına ayın 2sinden beri bununla uğraşsak herifleri ikna etmiştik bile.

adamlar evertona gondermediler bize niye gondersinler

Transfer olmazsa aglamasinlar. Sadece lig olsa idare ederdik belki ilk yarıyı. Senin avrupa var ulan bu nasıl zihniyet. Inşallah akşama birşeyler olur. eylül fırsatı lafı IrfanCan olayı gibi havada kalmaz

Gedson Beek Cicaldau

Bu orta sahayı kur arkana yaslan.

Beek Kiralık tabi, satın falan da alamayız ama 1 sene gönlümüz doyar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Galatasaray 2 orta saha 1 kaleci 1 kanat oyuncusu daha transfer edadghjkkhfgg
Ulan herifler ne kolpaladi bizi 1 orta saha bile alamadık..

Bu Garry’de iyi sattık, Ndiaye ile birlikte en güzel satışlardı. Onyekuru’nun ekmeğini yiyemedik ona üzülmüştüm. Halil’de de öyle olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt