Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babel out

fransadan bir genco in
Keşke ama onu yapacak olan her türlü bu güne kadar yapardı.
Avrupa'da tranafer kapanana kadar 6 bizde transfer kapanana kadar üzerine bir 6 +kalan 2 gün varken tek boş yabancı kontenjanı için bir kişiyi kovalıyor herifler.
Takılıp kaldık anasını satayım.

Transfer olmazsa aglamasinlar. Sadece lig olsa idare ederdik belki ilk yarıyı. Senin avrupa var ulan bu nasıl zihniyet. Inşallah akşama birşeyler olur. eylül fırsatı lafı IrfanCan olayı gibi havada kalmaz
zaten al de oynatamıyoruz ki renktaş gelecekleri. Gerçi gedson sadece gelecek bence. tek transferle kaparız.

Liberoya evrilmiş galiba iyice. Yine de ne idüğü belirsiz kiralık oyuncuya gideceğime Melo'yu çağırırdım. Hala çakı gibi gözüküyor.
3-4-3 e geçmek için müthiş fırsat. hem geriden oyun kurma problemi çözülür,hem 6 numara eksikliğimiz fazla problem yaşatmaz, hem de pva nın defansif zaafını halletmiş oluruz.

------nelson----melo-----marcao-------

boey-----cicaldau-----taylan------pva

morutan---------halil------------kerem

İsmi geçen her oyuncu ile minimum 10 gün uğraştık bu saatten sonra yeni bir isim zor.
Birinde aç gözlü mısırlılar var diğerinde bunak jesus.
Bu işin sonu da denayer transferine dönecek ocakta fransadan birine bonservisiyle satarlar. Mal mal ardından bakarız

6 değil mi bu hep ileriden top kapmaya geri koşan görüntüler; stoper arasına girmemiş hiç, bak 8 çıkması yine, her yer 8 zaten.
Mısır liginin kalitesini videodan bile anlayabilirsiniz, adam 5-10 kez sırtı dönük top aldı bir adam bile baskı yapmadı. İyi futbolcu olabilir ama bizim aradığımız adam olmadığını çok net söyleyebilirim. Pas kalitesi bu kadar düşük futbolcuyla set hücumu yapılmaz.

Dieng transferi artık olmaz. Mısırdan oyuncu almak için en azından bir hafta öncesinden işi bitirmek gerekir, yoksa yetişmez. Al Ahly Zamalekten daha zenginmiş yani en fazla kendi fax makinaları vardır fotokopiciye gitmelerine gerek kalmaz. Ama bedevi hantallıklarında bir fark yoktur.

İsmi geçen her oyuncu ile minimum 10 gün uğraştık bu saatten sonra yeni bir isim zor.
Birinde aç gözlü mısırlılar var diğerinde bunak jesus.
Bu işin sonu da denayer transferine dönecek ocakta fransadan birine bonservisiyle satarlar. Mal mal ardından bakarız
denayer dedinde baktim adamin güncel degeri 25 milyon olarak gözüküyor, vay be

31 Ağustos ve 2 Eylül deadline day'deki tecrübeleri sonrası bu son günde yönetimin daha iş bitirici olacağını düşünüyorum.

Gs in kuruluş amaci Avrupa'da mücadele etmek Bizim başkan ve FT bu sene yaptıkları ile Avrupa'yı gözden çıkardıklarını net olarak bize gösterdiler.kimseden en ufak tepki yok çünkü taraftarı da uyuttular.umarim fener taraftarı gibi biatci olmayız.basarisiz olan kim olsa gitmeli.

3. Deadline olacak. Bir süre Fm’de dahil transfer görmek istemiyorum.

Bir transfer sezonu ancak böyle mahvedilir ve bunun son örneğini bir kez daha yaşadık maalesef. Terim'in elinde oyuncak olmuş bir başkan ve yönetiminden zaten bir beklentim yoktu açıkçası şaşırmadım. Bu kadar potansiyelli oyuncu almışken en elzem bölgeyi boş bıraktık. Terim oraya yine prensi Ömer Bayram'ı koyar artık.

3 aydır Gedson'la uğraşmaktan alternatif bile bakamamış herhalde transfer komitesi. Tek kelime ile yazık. Ondan sonra 5 maçlık kombine çıkar 4.000 Tl' ye taraftar davet et tribine.

Her yönetim aynı işkenceyi çektiriyor bu taraftara. Işin kötü yani her Galatasaraylı eksiklerin tamamlanmadan transferin kapanabileceğine alıştı artık.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Gs in kuruluş amaci Avrupa'da mücadele etmek Bizim başkan ve FT bu sene yaptıkları ile Avrupa'yı gözden çıkardıklarını net olarak bize gösterdiler.kimseden en ufak tepki yok çünkü taraftarı da uyuttular.umarim fener taraftarı gibi biatci olmayız.basarisiz olan kim olsa gitmeli.
Taraftar coktan oldu da genel kuruldakiler gerekeni yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt