Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 ya adam alirsak taylani 8 kullanabiliriz ozaman okadar siritmaz hata yapsada onde yapar ayrica ince isleri berkandan da iyi yapabiliyor berkan bosuna alindi
Berkan'a verilen para bence biraz fazla olsa da boşuna alındı demem. Yerli kuralı var ve gelişime açık bir oyuncu ki Berkan'ın maç tecrübesi yaşına göre az. Maç tecrübesi arttıkça pozisyon alma ve karar verme becerileri de artacaktır.

Berkan bizim seviyemizde kalıcı olmak istiyorsa veya Avrupa hedefi varsa mutlaka ters ayak çalışmalı. En azından basit pasları illa sol ayağına çekmeden atabilmeli.

15’e veriyorlarsa Gedson’u sponsor falan bulup bir şekilde verilecek, yoksa bu sezon da çöpe gidecek

Orta sahaya ben de sürpriz kiralık bir isim bekliyorum ama bu saatten sonra kimseyi almazlarsa da şaşırmam. Gurbetçi topçulardan da kimseyi alamamışız güya 1 eylülden sonra sürprizler olabilir deniyordu

Son yıllarda finansal fair play olayını es geçmeyelim kadro sürekli bozuldu başarılı olmak farklı Avrupayi boşlamak farklı boslayacak olsak elemelerde elenirdik ben özellikle bu sene hocaya takıma destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum güzel bir yapılanmaya girdik psv den 5 yememizin sebebi takım ortada yoktu başkanlık seçimi hocasız kalmamız giden oyuncular ve maçta yapılan çok basit hatalar
Geçtiğimiz senelerde iyi takımlar kuruldu kim istese alındı.falcao dan,diagneye sonuç hep hüsran.takim korner atamıyor duran top kullanamiyor farkli takımları konuşuyoruz sanki renktas.

Taraftari heycanlandiran hoca cikip aciklama yapsin olmuyor diye.Ne Baskan ne Yonetim suclu Eylul Eylul dedi tik yok yaw.

Linkteki haberin altındaki yorumlarada baktım Google Translate ile - ne kadar düzgün çeviri olduğunu bilmiyorum ama en azından yakındır.

Benfica taraftarıda * zaten çok zayıf, Benfica'nın oyuncusu olmak için yetersiz. 10 M olsa bile %100 satılmalı * havasında yorum yapmış . Enteresan açıkçası.

Bir noktada kendimle tartışıyorum. Bir tarafım diyor ki "Transfer kapatmış olsaydık biri çıkar derdi ki - kapattık , şundan bundan dolayı böyle oldu" vs. . Diğer tarafımda "Nasıl gereken takviyeyi yapamazlar hala, illa son 1 - 2 saati beklenip TFF lisans furyalarını mı çekeceğiz" isyanlarında.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt