Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan'a verilen para bence biraz fazla olsa da boşuna alındı demem. Yerli kuralı var ve gelişime açık bir oyuncu ki Berkan'ın maç tecrübesi yaşına göre az. Maç tecrübesi arttıkça pozisyon alma ve karar verme becerileri de artacaktır.6 ya adam alirsak taylani 8 kullanabiliriz ozaman okadar siritmaz hata yapsada onde yapar ayrica ince isleri berkandan da iyi yapabiliyor berkan bosuna alindi
Çevirseydin ya teakan uğraştırıyon bizi
Ömer Bayrampva bu takımı patlatır söyleyeyim.bu sistemde en önemli bileşen ciğersiz bek
Jetson'u getirmeye gitti gözümüz 19.05'te olsunHayri Cund’u diğer nöbette mi unuttuk
Babel gitsin de alt yapıdan bir çocuk gelsin razıyım. O kadar gıcık oluyorum.Babel giderse garry rodrigues diyorlar. Keşke olsa.
Geçtiğimiz senelerde iyi takımlar kuruldu kim istese alındı.falcao dan,diagneye sonuç hep hüsran.takim korner atamıyor duran top kullanamiyor farkli takımları konuşuyoruz sanki renktas.Son yıllarda finansal fair play olayını es geçmeyelim kadro sürekli bozuldu başarılı olmak farklı Avrupayi boşlamak farklı boslayacak olsak elemelerde elenirdik ben özellikle bu sene hocaya takıma destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum güzel bir yapılanmaya girdik psv den 5 yememizin sebebi takım ortada yoktu başkanlık seçimi hocasız kalmamız giden oyuncular ve maçta yapılan çok basit hatalar
Hayri xundu ifşa ettin, başkan olduğu ortaya çıkacakJetson'u getirmeye gitti gözümüz 19.05'te olsun
eywahHayri xundu ifşa ettin, başkan olduğu ortaya çıkacak
pva geri dönme ve savunma konusunda sıkıntılı. üçlü savunmada kanat beki oynamışlığı var, hücumda daha rahat olurpva bu takımı patlatır söyleyeyim.bu sistemde en önemli bileşen ciğersiz bek