Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-8 eylul arasi hareketli gececek. Özellikle o tarihi isaret ediyorum firsat transferleri olacaktir. F. Terim

Takimin t. Ditektöru bile patliyorsa yapacak birsey yok. Sezon bitti önumuze bakalim
Hocamın duyumculuğu k.çetinçalı seviyesinde fazla başarılı değil bu konuda

Ben bu Benfica'yi kara listeye aldim.

Bundan sonra benim icin Fener ve Rize neyse bunlar da aynisi. Itoglu itler. Yaptiginiz bütün transferler bütün yatirimlar münasip bir yerinizde patlasin da yerin dibine girin serefsizler.

Geçtiğimiz senelerde iyi takımlar kuruldu kim istese alındı.falcao dan,diagneye sonuç hep hüsran.takim korner atamıyor duran top kullanamiyor farkli takımları konuşuyoruz sanki renktas.
Hataları var tabi renkdas bende katılıyorum herşeyden önce önceki yönetimle ters düştü takımı sabote eder gibi bir durum oldu en büyük yanlış bu ama bu sene bizim için çok farklı bir dönem gelecegi satın almak için yapılan transferler bu yüzden sonuna kadar desteklenmeli diye düşünüyorum

Yav gidin Adem Büyük'ü alın bari. Herif geçen sene kupa maçında bize karşı 10 numara regista performansı göstermişti.

Ben bu Benfica'yi kara listeye aldim.

Bundan sonra benim icin Fener ve Rize neyse bunlar da aynisi. Itoglu itler. Yaptiginiz bütün transferler bütün yatirimlar münasip bir yerinizde patlasin da yerin dibine girin serefsizler.
Adamlara kızacak bir şey yok ki sadece tok satıcılar. Bence biz bejeke ye vermediler diye dua edelim. Bize bu saatten sonra gelse sadece Türkiye'de oynayabilecek ve oyuncularını vitrine çıkarma şansları olmayacak.

Bizim yöntimler herhalde zevk aliyo avrupada tecavüz edilmeye, baska aciklamasi yok, mevcut takim bugün psvden yine 5 yer

@mods kartal simgeli kulüplere Bir saatlik atış başlığı talep ediyoruz Gsc üyeler birliği olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt