Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.828
- 2.349
- 1.913
Yav hadi artık bir hareket yok mu yalan malan duyum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamın duyumculuğu k.çetinçalı seviyesinde fazla başarılı değil bu konuda1-8 eylul arasi hareketli gececek. Özellikle o tarihi isaret ediyorum firsat transferleri olacaktir. F. Terim
Takimin t. Ditektöru bile patliyorsa yapacak birsey yok. Sezon bitti önumuze bakalim
Yani bunu 33 yaşındaki adam yapacağına barış falan yapsın alt yapıdan başka ir çocuk yapsın farketmez.takıma ve oyunu yavaşlatma konusunda son zamanlarda gördüğüm en yetenekli oyuncu.
Hataları var tabi renkdas bende katılıyorum herşeyden önce önceki yönetimle ters düştü takımı sabote eder gibi bir durum oldu en büyük yanlış bu ama bu sene bizim için çok farklı bir dönem gelecegi satın almak için yapılan transferler bu yüzden sonuna kadar desteklenmeli diye düşünüyorumGeçtiğimiz senelerde iyi takımlar kuruldu kim istese alındı.falcao dan,diagneye sonuç hep hüsran.takim korner atamıyor duran top kullanamiyor farkli takımları konuşuyoruz sanki renktas.
Adamlara kızacak bir şey yok ki sadece tok satıcılar. Bence biz bejeke ye vermediler diye dua edelim. Bize bu saatten sonra gelse sadece Türkiye'de oynayabilecek ve oyuncularını vitrine çıkarma şansları olmayacak.Ben bu Benfica'yi kara listeye aldim.
Bundan sonra benim icin Fener ve Rize neyse bunlar da aynisi. Itoglu itler. Yaptiginiz bütün transferler bütün yatirimlar münasip bir yerinizde patlasin da yerin dibine girin serefsizler.
portekiz de bizim maclar canli yayinlaniyorsa yetisebilir renkdasGedson Ts maçına yetişir mi acaba
O açıdan demedim 3 günde 1 oynayacağımız için yorgunluk olacak birde. ligde de kötü gitme ihtimali olacak. Transfer her türlü lazimzaten al de oynatamıyoruz ki renktaş gelecekleri. Gerçi gedson sadece gelecek bence. tek transferle kaparız.
Yoldan geçen kartal arabalara bile kufrediyorum artiksimgesi kartal olan kulüplerde bir sıkıntı oluyor