Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4-3 e geçmek için müthiş fırsat. hem geriden oyun kurma problemi çözülür,hem 6 numara eksikliğimiz fazla problem yaşatmaz, hem de pva nın defansif zaafını halletmiş oluruz.

------nelson----melo-----marcao-------

boey-----cicaldau-----taylan------pva

morutan---------halil------------kerem
Taylan yerine Berkan daha ideal bence. Fena durmuyor kağıt üzerinde.

hocanın 2 - 8 eylulde gelenler ligde oynayacak diye bir demeci yok muydu? nasıl transfer olmaz yahu?

Gs in kuruluş amaci Avrupa'da mücadele etmek Bizim başkan ve FT bu sene yaptıkları ile Avrupa'yı gözden çıkardıklarını net olarak bize gösterdiler.kimseden en ufak tepki yok çünkü taraftarı da uyuttular.umarim fener taraftarı gibi biatci olmayız.basarisiz olan kim olsa gitmeli.
Galatasaray taraftarı biatci değildir zaten ancak fatih terim hiçbir zaman Avrupayi boslayan bir hoca da değildir başarılı olur ya da başarısız olur Türkiyede hicbir hocanın hayal edemeyeceği şeyleri isteyen ve başaran bir hoca dır

Hızlı kanat alınması da şart.onyekuru ve garry nin yaptıkları ortada.kerem,bay değişik tipte oyuncular.nelson iyi futbolcu ama ben parayı orta saha ve Kanada harcardım.stopere kiralık bir çözüm bulurdum.

3-4-3 e geçmek için müthiş fırsat. hem geriden oyun kurma problemi çözülür,hem 6 numara eksikliğimiz fazla problem yaşatmaz, hem de pva nın defansif zaafını halletmiş oluruz.

Aynen, bence sadece 343 değil de 3511 orta alanı kapatmak için; berkan cica taylan önlerinde morutan önünde halil. ben barışında solda kullanılabileceğini düşünüyorum marcao ve berkan iki solak onu defolarını kapatabilir o zaman öne mustafayı atarız.

Galatasaray taraftarı biatci değildir zaten ancak fatih terim hiçbir zaman Avrupayi boslayan bir hoca da değildir başarılı olur ya da başarısız olur Türkiyede hicbir hocanın hayal edemeyeceği şeyleri isteyen ve başaran bir hoca dır
Sen eski FT mi anlatmissin artık her şey değişti.psv den fark yedik ve çok kolay şekilde kabullendik.son yillarda ki Avrupada aldığımız sonuçlara bakarsan FT min Avrupa'yı boslayip boslamadigini daha iyi görürsün.

pva bu takımı patlatır söyleyeyim.bu sistemde en önemli bileşen ciğersiz bek

Diengin fizik gücü ,top kapma ve ikili mücadele becerisi gayet yeterli.Teknik kapasitesi iyi olsa ne bütçemiz yeter nede bize gelir.Yaşı itibari ile teknik kapasitesini ve hücum yönünü geliştirebilir.Daha iyisi bulunamazsa transfer edilmesinden yanayım.

Bu 2 li içime sinmese de abartılı bir yorum olmuş.. Ben 2 ismin de kadroda olmasından memnunum ama bunlardan ancak 1 tanesi 11 başlayabilir 2 si aynı anda çok sırıtıyor..
6 ya adam alirsak taylani 8 kullanabiliriz ozaman okadar siritmaz hata yapsada onde yapar ayrica ince isleri berkandan da iyi yapabiliyor berkan bosuna alindi

Sen eski FT mi anlatmissin artık her şey değişti.psv den fark yedik ve çok kolay şekilde kabullendik.son yillarda ki Avrupada aldığımız sonuçlara bakarsan FT min Avrupa'yı boslayip boslamadigini daha iyi görürsün.
Son yıllarda finansal fair play olayını es geçmeyelim kadro sürekli bozuldu başarılı olmak farklı Avrupayi boşlamak farklı boslayacak olsak elemelerde elenirdik ben özellikle bu sene hocaya takıma destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum güzel bir yapılanmaya girdik psv den 5 yememizin sebebi takım ortada yoktu başkanlık seçimi hocasız kalmamız giden oyuncular ve maçta yapılan çok basit hatalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt