Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır dediyse evet demektir geyiğine döndü benficayla ilişkimiz, azimle yırtınıp bir sonraki aşamaya taşımaya çalışalım ilişkimizi.

Napoli'deyken beğenmezdim ama Başak'a gidebilir.

Hiç şaşmıyor valla. Araplara gönderemedikleri adamları TR’ye kakalıyorlar, ya da tam tersi buraya transferi olmayan adam araplara gidiyor.

Bu herif de uzun bir zamandır Suudi kulüplerinden birisiyle görüşmeler yapıyordu. Demek ki o transfer olmamış.

tumblr_ohb9xvEqPR1tf8a5ao1_500.gif

Gedsonu zorlayan taraftar bence olmayacağı çok bariz belli keşke başka isimler çıksaydı ortaya

Gerekirse Ömer Bayram orta saha oynar, önceden denedik ve oynadı!!!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Acayip yanlış bir şey. Düşünsene başkan olarak selçuk geliyor yanına sabri yönetimde.

Şu kısmı gerçekten düşünemedim yav beynim yandı.
Dediklerin doğru. Önemli olan doğru insanı bulmak. Malesef ülkemizde basketboldan gelenler federasyonda olsun kulüplerde olsun yönetim kısmında yer alabiliyorlar ve çok başarılı olanlar varken futbolda bu böyle değil. Buna verebileceğim tek örnek belki de Hamit. Dil bilen bile yok. Başkanlık kısmı zor zaten costa da geçici sanırım.

Bu metan gazı değil mi ya. Onu yaparsak olmaz.
Bioenerji Nedir?

Bioenerji; “Evrensel Yaşam Gücü” kavramına vaktiyle Doğu Avrupa ülkelerinde, parapsikolojik araştırmalarda bulunmuş bilim adamları tarafından verilmiş bir addır. Bioenerji terimi günümüzde yaygın olarak “biyolojik kaynaklardan türetilmiş materyallerden edinilen yenilenebilir enerji” anlamında kullanılmaktadır.
Doğru o da varmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt