- 1 Haziran 2015
- 27.779
- 19.331
- 2.148
nefes alan bütün dişilere yazıp reddedilen erkekler gibi olduk
herkes reddediyor
herkes reddediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sence?3 senelik sozlesme senelik 1.5 milyon euroya tamam derse olur.
Yillik 1.75m arti 30 mac yaparsa 250bonusa 3senelik gelsin yarin baslasinGelmesin demiyorum zaten renktaş ama maliyeti uygun olmalı yukarıda söylediğim üzere baya maç eksiği olacak.
Cajuste yi 10m civarı zorlar, yanına da şu bayern de fransız veledi isterdim.15m total
inşallah yönetim senin gibi düşünmüyodur elneny için söylemiyorum gelmesini istemeyenlerdenim ama eldekilerin potansiyelini yükseltelim transfer yapmayalım mantığı saçma,zaten sayısal olarak eksiğiz ortasahada yeterli olup olmadıklarını tartışmıyorum bile..Elneni geçen sene başında arsenal hazırlık maçlarında ve sezonun ilk başlarında forma buluyordu. İyi de gidiyordu... Sonrasında ne oldu bilmiyorum ama yıllık 2.5 milyon fazla bence...
Zorlama transfer yapılacaksa boşver in yapılmasın arkadaş. Gerek yok parayı çar öur etmeye. Eldekilerin potansiyeli yukarıya çıkarmanın yollarına bakmak lazım.
cajuste o kadar etmez bence yaw daha ucuza alırız gibi. kaç istiyorlar?Cajuste yi 10m civarı zorlar, yanına da şu bayern de fransız veledi isterdim.
Hic yoktan iyi elde sadece Taylan ve Berkan var.sence?
7-7 bölüştür o zaman. 1m a da Ardaya veririm bir daha florya 'nın önünden bile geçmesin.cajuste o kadar etmez bence yaw daha ucuza alırız gibi. kaç istiyorlar?
Ekli dosyayı görüntüle 138001
Ben de istiyorum transfer yapılsın da bu fiyatlarla yapılacaksa boşuna yapılmasın. Böyle transferlerin ne olduğunu görüyoruz sonradan. Babel i Falcao su ıvırı zıvırı...inşallah yönetim senin gibi düşünmüyodur elneny için söylemiyorum gelmesini istemeyenlerdenim ama eldekilerin potansiyelini yükseltelim transfer yapmayalım mantığı saçma,zaten sayısal olarak eksiğiz ortasahada yeterli olup olmadıklarını tartışmıyorum bile..
1.5 milyonu kabul eder mı manasında dedimHic yoktan iyi elde sadece Taylan ve Berkan var.