Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav fırsat transferi muhabbeti şaka maka patladi da fena patlamaz umarım.. 3_4 transferden nerelere geldik. Yazık valla..

Yazıklar olsun ya. Bir işi de elinize gözünüze bulastirmayin. Orta sahasız kaldık ve 24 saat kaldı. Ne yaptınız bunca gün 2sinden sonra dediniz geldi son güne yine. Rakipler yapti hamleleri, orta sahamız bariz Anadolu takımı seviyesinde. 1 adam alın bari ya.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elneni geçen sene başında arsenal hazırlık maçlarında ve sezonun ilk başlarında forma buluyordu. İyi de gidiyordu... Sonrasında ne oldu bilmiyorum ama yıllık 2.5 milyon fazla bence...
Zorlama transfer yapılacaksa boşver in yapılmasın arkadaş. Gerek yok parayı çar öur etmeye. Eldekilerin potansiyeli yukarıya çıkarmanın yollarına bakmak lazım.
inşallah yönetim senin gibi düşünmüyodur elneny için söylemiyorum gelmesini istemeyenlerdenim ama eldekilerin potansiyelini yükseltelim transfer yapmayalım mantığı saçma,zaten sayısal olarak eksiğiz ortasahada yeterli olup olmadıklarını tartışmıyorum bile..

Cajuste yi 10m civarı zorlar, yanına da şu bayern de fransız veledi isterdim.
cajuste o kadar etmez bence yaw daha ucuza alırız gibi. kaç istiyorlar?
1631020064590.png

inşallah yönetim senin gibi düşünmüyodur elneny için söylemiyorum gelmesini istemeyenlerdenim ama eldekilerin potansiyelini yükseltelim transfer yapmayalım mantığı saçma,zaten sayısal olarak eksiğiz ortasahada yeterli olup olmadıklarını tartışmıyorum bile..
Ben de istiyorum transfer yapılsın da bu fiyatlarla yapılacaksa boşuna yapılmasın. Böyle transferlerin ne olduğunu görüyoruz sonradan. Babel i Falcao su ıvırı zıvırı...
Gedson a ya da potansiyeli olan bir gence kim hayır diyebilir.

Mantıklı olan oldu el neny İyi seçim Gedson gelirse gelir bize 6 no lazımdı

------------İrfancan------------
Boey--Nelsson--Marcao--PVA
-------------Elneny-------------
-------Gedson--Cicaldau-------
Morutan-----Halil-------Kerem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt