- 6 Eylül 2014
- 94.390
- 65.137
- 4.608
Yoruldun mu reis 1 tek sen mi çalışıyorsun yazık yavamma alıntı yapmışssınız lan. düzenle düzenle bitmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoruldun mu reis 1 tek sen mi çalışıyorsun yazık yavamma alıntı yapmışssınız lan. düzenle düzenle bitmiyor
yokYoruldun mu reis 1 tek sen mi çalışıyorsun yazık yav
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2-3 alıntı daha yapacaktım da arada kaynamak istemedim.amma alıntı yapmışssınız lan. düzenle düzenle bitmiyor
Kazma değil adam ya ayağı güzel beğendim ben Gedsona göre ofansı zayıf ama defansı güçlü bizede defansı iyi bi oyuncu lazım orta sahaya fm deki savaşçı orta saha tabirine uyan bi oyuncuBu Diawarada bi Etebo havası sezdim, benzemezler umarım gelirse.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olaya bakar mısın daha dün şunu dedim, Gine'de darbenin olduğu yerde ki Diawara'yı istiyoruz şimdi. Cidden başımıza bu da geldi ya biz bitmişizabi buna gülsem şimdi seneye falan başımıza gelir herhalde
Editsiz halini görmedin, 2 dkk bakmadık.diawara gsyi turkiyeyi mi begenmiyorsun
elneny sen de git bebelere kenardan havlu salla. yedekte cüru
Berkan yerine Taylan'ı tercih ederim. Taylan'ın ayağı daha düzgün. Derin ve araya toplar atabiliyor. Berkan daha savaşçı, mücadeleci ama ofansif etkinliği yetersiz.En sonunda Elneny gelir. Elneny-Berkan-Cica. Gayet de güzel duruyor![]()