Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.986
- 9.420
- 2.538
Cicaldau'yu kaybetmeyelim
Belirtilerden ishali de yaşıyor zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicaldau'yu kaybetmeyelim
Olur mu hiç renkdaş inim inim inletcekler illaki taraftarı,şu takımı yönetmeye kim gelirse gelsin sahibi moduna giriyorya deli oluyorum, ulan bize bilgi vermek zorundasınız. Kapalı kapılar ardında napıyonuz aga siz, neden taraftara sürekli yalan söylüyorsunuz, nollcakki koskoca camia 70 ine gelmiş bi adamın ağzının içine bakıyor.Almıycaksanız resmi hesaptan kapattık transfer dönemini diyin. Rezil rüsva olduk .
hep yazıyorum milli aranın tek maduru tr de biziz.milli aranın bize verdiği zararı dünyanın bütün f5 ve karganın en azılı düşmanlık edeni bile bize veremiyorulan bir milli aradan da gazi vermeden dönelim be
Türk olsa belki ama sanmıyorumBi tarafınız açık kalmış, üşütmüşsünüz..... demek istiyor sanırım....
Bir sürü yönetim değişti, devam eden bir kişi var. O değildir herhalde....Kulupte azili bir ugursuz var
Cok pis bozuyor bizi
Yatsınlar kalksınlar milli araya dua etsinlerBir sürü yönetim değişti, devam eden bir kişi var. O değildir herhalde....
Transfer taraftarı maalesef bazıları. Gedson alınsa Diawara neden yok, Diawara alınsa e Onyekurıu neden alınmadı (örnektir) diyip yazıklar olsun yazariar. Sanki ülkede ve kulüpte şahlanmış bir ekonomi varmış gibi.Bu tarifteki Galatasaray olamaz....
Benim Galatasaray'ım;
- En çok Şampiyonluk
- En çok Türkiye Kupası
- Uefa Kupası
- Uefa Süper Kupası
başarıları ile beni mutlu eden kulüptür....
Bizim taraftar böyle derse diğerleri direkt köprüden aşağıya atsın kendini......
artık aytaç veya ömer bayram oynarGeçmiş olsun bir orta saha daha kaybettik
•quod erat demonstrandum•