- 1 Ocak 2011
- 15.466
- 10.470
- 1.838
Bunu soran 1000'ninci kisisin kardes biraz nibeti benim gibi geriden takip edin hersey ile ilgili bilginiz olur.Bu arada Yarin son yarin.Bu gece mi son yarın gece mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu soran 1000'ninci kisisin kardes biraz nibeti benim gibi geriden takip edin hersey ile ilgili bilginiz olur.Bu arada Yarin son yarin.Bu gece mi son yarın gece mi?
Aynen renkdaş,Sen önlemini al sonra tevekkul et
Bariyere çarptı gelişmeler vinç bekleniyor enkaz içinGalatasaray taraftarını mutlu edecek gelişmeler hala gerceklesmedi mi
Kralima birsey olmasın doktorumBay da sakatlanmış geriye keremin sakatlanması kaldı hadi bakalım
•quod erat demonstrandum•
Barış sakatlandı
Cica covid çıkabilir
Roma'lı şopar gelmiyor
Mükemmel day
Merhaba arkadaslar transfer bugun son mu acaba?
Oldu canım sıçın batırın sıvazlayın tüy dikin sonra taraftardan destek bekleyin. Hadi canım ocağa kalmadan sizi bi yolcu edelim, devre arasında beraber nöbet tutarız söz.Stopere gerek yok, biz Galatasaray sevdalısıyız, yine destekleriz takımımızı. Satın Marcao ve Luyindama’yı.
Kanata gerek yok, biz Galatasaray sevdalısıyız, yine destekleriz takımımızı. Satın Kerem’i, Morutan’ı.
Forvete gerek yok, biz Galatasaray sevdalısıyız, yine destekleriz takımımızı. Satın MM’yi, Diagne’yi.
Orta sahaya gerek yok, biz Galatasaray sevdalısıyız, yine destekleriz takımımızı. Satın… Bir dakika, zaten orta saha yok.
Galatasaray ikinci ligde de oynasa destekleriz. Stadı olmasa kaldırımdan destekleriz bla bla bla.
Merhaba arkadaslar transfer bugun son mu acaba?
Gemi karaya oturdu renktas hareket edemiyoruzLütfen sakin olup geminin limana yanaşmasını izleyelim.