Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne istiyorsunuz kardeşim 50 milyon euro mu harcasınlar transfere?? İşler iyice çığrından çıkı 250 milyon tl harcamış adamlar pandemi döneminde, 2 buçuk milyar borcun üstüne

Sen şu tepkiyi yalan üstüne yalan atan şöyle parayla geleceğiz böyle sponsorla geleceğiz diyen başkan ve yöneticilere verdin mi..Tabiki hayır.Bu kafayla daha çok beceriksiz çapsız görürüz bu klübün başında.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2021-2022 Galatasaray orta sahası

IMG_20210907_214105.webp

El neny beğenilmiyor okay beğenilmiyor Kaan Ayhan beğenilmiyor ....
Bizim hangi oyuncumuz suan gider arsenale hangi oyuncumuzu sattık en son para etti ?

cidden kimseyi alamıcaklar. tek forvet erenle cl sezonuna girdiğimiz gibi bu sefer de orta sahasız giricez, akıllanmaz bunlar. ocak ayında puan farkı 10u geçince transfer yaparlar artık. beceriksizler

El neny beğenilmiyor okay beğenilmiyor Kaan Ayhan beğenilmiyor ....
Bizim hangi oyuncumuz suan gider arsenale hangi oyuncumuzu sattık en son para etti ?
Elnenyi alsak pahali diye elestirir bizim taraftar almasak bi elnenyiyi bile alamadilar diye elestirirler

Lan bari Harrouri'yi alsaydınız.

500 bin euro kira.

Bu nasıl bir iştir.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ya da bir genç topçu opsiyonlu kiralanabilirdi. En azından son dakikaya kalıp panik transferi yapmayayım diye. Yönetim iyi işler yaptı ama malesef sonunu getiremeyecek gibi. Gerçekten can sıkıcı. Ah hoca ah. Bu durumu yaşamamızda senin payın çok büyük. Göz göre göre bu noktaya geldik.

Ya da bir genç topçu opsiyonlu kiralanabilirdi. En azından son dakikaya kalıp panik transferi yapmayayım diye. Yönetim iyi işler yaptı ama malesef sonunu getiremeyecek gibi. Gerçekten can sıkıcı. Ah hoca ah. Bu durumu yaşamamızda senin payın çok büyük. Göz göre göre bu noktaya geldik.

Cidden anlamıyorum, tamam Gedsonu vermiyorlar sorun degil ama 1 ay öncede vermiyorlardı.

Hiç mi bir b planı olmaz?

Akıl işi değil bu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Benfica yönetimi bize gulmustur sanırım bu herifler neden kapının önünden ayrılmıyor diye

Son dk sağa sola saldırıyoruz. Elimiz mahkum adamlara. Onlar da biliyor. Umarım ders olur bize diyeceğim de. Bu kaçıncı ders acaba bilemedim. Akıllanmayız biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt