Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey tarzı genç ve potansiyeli bir orta saha almak bu kadar mı zordu ya, Gedson diye diye 3.5 ay geçti resmen ve olmayacağı bu kadar belliyken hiçbir alternatif plan göremedik çok yazık oldu.

Valla bu saatten sonra tüm transferler sorgulanır, gözümüzle izledik maçları hayatımızda ilk defa da izlemedik takım bas bas bağırıyor ortaya 2 adam diye, bunu kendileri de söyledi. Dediğim gibi tüm transferler sorgulanır, içine sıçtılar batırdılar. Yazık o gelen gençleri de yaktılar. Böyle plansız kadro yapmasını bilmeyen bir hoca bunu defalarca gördük zaten, onun ağzının içine bakan tırsık yönetim.
kimse kusura bakmasın tüm bu yaptıkları iğneden ipliğe sorgulanır, ft taraftar sevgisini kaybettin 10000 tane yorum okudum alakasız yerlerde hepsi ama hepsi git diyor sana, nefret derecesine gelmeden istifa et aklın varsa

Sakın ola şu ft sevicileri yönetim yalakaları ortalarda gözükmesinler,

Ya arkadaş bir sene boyunca burada luyi ve donka salladı herkes bu takım bu stoperler ile olmaz dendi.. orayada adam lazımdı ve alındı orta saha alınıp stoper gelmeseydi alpaslan ile sezona girmek sezonu satmaktır konusu açılırdı.. bu işleri bırakalım pahalı diyebilirsiniz ama bu takıma stoper lazımdı ve alındı. Orta saha alınmaz ise yine skandal bir karar olur birinin diğerinden farkı yok bence.. Hep aran tutan diyoruz mesela en sorunsuz bölge diyeceğimiz bu 2 bölgede sıkıntıya girdi. Bence kaleci orta saha ve kanat olarak 4 adam lazımdı olmadı bilemiyorum altan..

ulan biz de saf gibi iş bitince gece gündem takip ederiz diyoruz. yaprak kımıldamıyor yine...

arkadaşım hayır kurumu mu burası?? omar kardeşi göndersenize birader. yedlini kimse mi almıyor? herifler 2 sene top oynamamış dirarı sattı kasımpaşaya.

babel aktif top oynuyor, sen nasıl satamıyorsun??? bu diagne geçen yıl PL yapmadı mı? sezona da bomba gibi girdi. hiç mi teklif yok arkadaş????

ulan cebinizde para yoksa gelmeyin başkanlığa felan. yeter be kardeşim, nedir bu pinti başkanlardan çektiğimiz.

3 aydır tutturdunuz bir oğulcan. bu yetenek abidesi arkadaşı uefa'ya bile eklemediniz. geçen ay ban yemesem söyleyeceğim çok şey var da neyse... şu kadro mühendisliği için akıl tutulması gerekir.

Sakın ola şu ft sevicileri yönetim yalakaları ortalarda gözükmesinler,
Biraz saygili olursan sevinirim. Hem Fatih hocayi severim hem yonetimi, hatalarina ragmen, destekliyorum.

Buradaki itici mesajlar atanlar gercekten cok toxic bir atmosfer yaratiyorlar bu forumda. Biktim.

İsterseler gidip Kante'yi alsınlar. Sınıfta kaldılar. Son 24 saat kala hala sağdan soldan oyuncu dilenmek nedir ya. Gedson'a 10M ödemeyi göze alıyorsun madem, niye milletin ağız kokusunu çekiyorsunuz arkadaş. Böyle son güne bırakmak yerine scout ekibinin önerdiği birini 1 hafta önce alaydınız ya. Para mı yok, oyuncu mu yok.
Kanteyi alsalar tek laf etmezsin Onur yeme beni :asd:

Dieng için son teklifimizi kabul etmemişlerdi ama herhalde son çare kaldı, acayip bir teklif yapmışız.
Galatasaray made a new offer for Aliu Diang, the offer has two options, the first option is to get the player permanently for 6 million euros and the second option on loan for a small amount with a purchase clause for 8 million euros. According to what was confirmed to me by a source close to the player, the details are on
@FilGoal

Geçen senenin en iyi 3 adamı, onyekuru, MM, Gedson
1 tanesini kovdu 1 tanesini kovmakten beter etti 1 tanesini de almayı beceremedi. Padişahmısın, nesin arkadaş sen bıktık illallah

Biraz saygili olursan sevinirim. Hem Fatih hocayi severim hem yonetimi, hatalarina ragmen, destekliyorum.

Buradaki itici mesajlar atanlar gercekten cok toxic bir atmosfer yaratiyorlar bu forumda. Biktim.
Valla bizde severiz de olmuyor artık, torun seveceği zamanlar gelmiş burda 30 milyonu çileden çıkarıyor. Buldu bi kukla yönetim daha oh miss. Valla renkdaş şuan sakın savunma bunları forumun yüzde 85 nin gazabına uğrarsın.

Nihayet anladım sanırım, Hocamın bir hayali var; ''Nicelik ve nitelik bakımından net yetersiz orta saha ile muazzam pas futbolu oynatmak''...

Bir transfer olacaksa oda Dieng olacak gibi geliyor bana. ya kiralık+ satın alma 8 milyon euro yada direk satın alalım 6 milyon euroya gibi 2 teklif yapmışız. 6+1-2 bonus + sonraki satıştan 10 paya olabilir gibi çünkü adamlar 8 milyon istiyor diyorlardı bu teklif doğruysa kabul edebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt