- 10 Haziran 2012
- 4.116
- 1.869
- 1.413
Steven Bergwijn geldi mi???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elde kimse kalmadı yaniTürkiye'ye gelmek istemiyormuş
maçları izledinmi hocamŞaka gibi insanlarsınız lol
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Luyi satılsa mantıklı bir hamleydi.Nelson iyi bir oyuncu. Ama gerek varmıydı 7m euro stopere vermeye. Orta saha bu kadar boşken.
Biraz saygili olursan sevinirim. Hem Fatih hocayi severim hem yonetimi, hatalarina ragmen, destekliyorum.Sakın ola şu ft sevicileri yönetim yalakaları ortalarda gözükmesinler,
Kanteyi alsalar tek laf etmezsin Onur yeme beniİsterseler gidip Kante'yi alsınlar. Sınıfta kaldılar. Son 24 saat kala hala sağdan soldan oyuncu dilenmek nedir ya. Gedson'a 10M ödemeyi göze alıyorsun madem, niye milletin ağız kokusunu çekiyorsunuz arkadaş. Böyle son güne bırakmak yerine scout ekibinin önerdiği birini 1 hafta önce alaydınız ya. Para mı yok, oyuncu mu yok.

Valla bizde severiz de olmuyor artık, torun seveceği zamanlar gelmiş burda 30 milyonu çileden çıkarıyor. Buldu bi kukla yönetim daha oh miss. Valla renkdaş şuan sakın savunma bunları forumun yüzde 85 nin gazabına uğrarsın.Biraz saygili olursan sevinirim. Hem Fatih hocayi severim hem yonetimi, hatalarina ragmen, destekliyorum.
Buradaki itici mesajlar atanlar gercekten cok toxic bir atmosfer yaratiyorlar bu forumda. Biktim.