Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Terzi: Elneny Galatasaray'da

Aradan geciyor 6 saat

Burhan Can Terzi: Mendy Galatasaray'da

bunlar nasil muhabir yav

Burhan Can Terzi: Mendy hamlesini belki de gölgede bırakacak bir orta saha ile daha anlaşıldı. Genç, potansiyelli.

:asd:

Ligue 1 türkçe hesabı bu arada şerefsiz bir hesap. Mohammed transferinde acaip algı yapmışlardı. Mohammed bize gelince ardları yanmıştı ama. Her gün olumsuz haber pompalıyorlardı.
Kadir Çetindali baskanla görüştüm mendy yok diyor dedi

İki yabancı alacaksak bir yabancı daha gondermeliyiz yarın Babel Kasımpaşa yolcusu sanırım

Ne oluyoruz lan.

İyisi ban yemedim öğlen vakti.

Yusuf kardeşim, nöbet emin ellerde, merak etme.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

avrupada gecen sene frankfurt atalanta ve leicesterı desteklediğim için bi çok maçını izledim bu takımların;mendy benim yaş grubumun iyi hatırlayacağı makelele tarzı bi adam çok koşar basar top kapar deli gibi mücadele eder fizik gücüde gayet iyidir tek sorun sırtı dönük top alıp oyun kurma konusu nasıl olur bilemedim ama en azından ayağının altından topu kacırmaz;bu sartlarda su durumda maliyette uygunsa gayet iyi transfer rakip takım oyuncusu yanından rahat rahat geçip gidemez...

Hic tutturamiyan adamlarin devamli gundemde birseyleri biliyormus gibi yazismalari beni acayip sinirlendiriyor. Burhanmis, Halukmus, bir yasak lazim.

Mendy hamlesini belki de gölgede bırakacak bir orta saha ile daha anlaşıldı. Genç, potansiyelli.

Yarın açıklanacak.

Burhan Can Terzi

Burada Musap Aydınlı diye biri var, bunların hepsinden önce haber veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt