Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suan nobeti su halde birakip yatiyorum suan yaniyor ortalik sabah kaltigimda.sessiz sedasiz olursa butun duyumculara boydan girerim yeter artik

Gurrpeginin son mesajlara bir bakın kimin adı geçse ona yanlamis hemen bir bok biliyormuş gibi... Duyum işini bıraktım diyorsan ona göre davranırsin arkadaş her adı geçene birşeyler yaz tutarsa ben demiştim dersin

Tw ye bi girdim herkes assuncio hayrani cikti

Ulan bu famalicao ozaman niye yayin havuzundan sadece 1,5 milyon euro kazaniyor

Herkes izliyormus famalicao maclarini

Hey yavrim hey
yaw ne izlemesi , forumun %60ı manager oyunlarına hasta , transferler de oraya uygun olsun diye nöbet tutanlar var , maksat oyun daha heyecanlı olsun , gerçekte faydalı olmuş olmamış çokta önemli değil, önemli olan oyun

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gurrpeginin son mesajlara bir bakın kimin adı geçse ona yanlamis hemen bir bok biliyormuş gibi... Duyum işini bıraktım diyorsan ona göre davranırsin arkadaş her adı geçene birşeyler yaz tutarsa ben demiştim dersin
sabah el neny bitti mesajı atmıştı silmiş kolpacı

Tw ye bi girdim herkes assuncio hayrani cikti

Ulan bu famalicao ozaman niye yayin havuzundan sadece 1,5 milyon euro kazaniyor

Herkes izliyormus famalicao maclarini

Hey yavrim hey
fm profili + fifa potansiyel rating.

adı güzel, asssunçaaoo ve brezilyalı. 21 yaşında, tipi muhammed ali'ye benziyor. ayrıca saçlar da gedson kesim.

bizim scout onay verdiyse gündemdeki mendy - elneny vs. gibi isimlerden daha heyecan verici.

Sanki gedson son anda gelecek gibime geliyor.ben son anda 2 transfer bekliyorum.ama bir yanımda transferi kapattik GS in sokağa atılacak parası yok gibi son dakika açıklama yapabilirler gibi de geliyor.Allah hepimize kolaylık versin bu eziyet yarın bitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt