Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.680
- 3.688
- 698
Fav rt kasıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acayip tipsiz bir tipti ama tam bir frikikçiydi deyyus.
Gedson gelmiş mi sorsun birisi. Bomboş birisi artık takiplemeye bile gerek yok![]()
Gurrpeginin son mesajlara bir bakın kimin adı geçse ona yanlıştır hemen bir bok biliyormuş gibi
yaw ne izlemesi , forumun %60ı manager oyunlarına hasta , transferler de oraya uygun olsun diye nöbet tutanlar var , maksat oyun daha heyecanlı olsun , gerçekte faydalı olmuş olmamış çokta önemli değil, önemli olan oyunTw ye bi girdim herkes assuncio hayrani cikti
Ulan bu famalicao ozaman niye yayin havuzundan sadece 1,5 milyon euro kazaniyor
Herkes izliyormus famalicao maclarini
Hey yavrim hey

:yoji:![]()
gustavo assunçao
orta saha için çok eleştirdik ama başkan ve yönetim son gün yine güzel bir isimle transferi kapatacak gibi. (bkz: 2021-2022 sezonu yaz transfer dönemi)rerererarara.net
sabah el neny bitti mesajı atmıştı silmiş kolpacı![]()
Gurrpeginin son mesajlara bir bakın kimin adı geçse ona yanlamis hemen bir bok biliyormuş gibi... Duyum işini bıraktım diyorsan ona göre davranırsin arkadaş her adı geçene birşeyler yaz tutarsa ben demiştim dersin
fm profili + fifa potansiyel rating.Tw ye bi girdim herkes assuncio hayrani cikti
Ulan bu famalicao ozaman niye yayin havuzundan sadece 1,5 milyon euro kazaniyor
Herkes izliyormus famalicao maclarini
Hey yavrim hey
Gedson gelmiş mi sorsun birisi. Bomboş birisi artık takiplemeye bile gerek yok
Yabanci basin veya X muhabir once yaziyor sonra bunlar bilmis gibi yaziyor ya bitiyorum buna![]()
gustavo assunçao
orta saha için çok eleştirdik ama başkan ve yönetim son gün yine güzel bir isimle transferi kapatacak gibi. (bkz: 2021-2022 sezonu yaz transfer dönemi)rerererarara.net