Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.813
- 43.769
- 3.888
sabah el neny bitti mesajı atmıştı silmiş kolpacı
Aynen sen deyince fark ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabah el neny bitti mesajı atmıştı silmiş kolpacı
Oyunun editöründen olan isimlerin özelliklerini arttırsınlar.yaw ne izlemesi , forumun %60ı manager oyunlarına hasta , transferler de oraya uygun olsun diye nöbet tutanlar var , maksat oyun daha heyecanlı olsun , gerçekte faydalı olmuş olmamış çokta önemli değil, önemli olan oyun
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok reis şimdiki gençler gerçekçilik arıyorlar , onu winning eleven da eskiden biz yapardıkOyunun editöründen olan isimlerin özelliklerini arttırsınlar.![]()

Üzerime alınmıyorum reisyaw ne izlemesi , forumun %60ı manager oyunlarına hasta , transferler de oraya uygun olsun diye nöbet tutanlar var , maksat oyun daha heyecanlı olsun , gerçekte faydalı olmuş olmamış çokta önemli değil, önemli olan oyun
Aslinda gurrpegi den ziyade resmi transfer diye bir Twitter hesabı var bu yaz hiç orada kolpa ve bitmemiş transfer görmedim ben takip ediyorum..güvenilir bir kaynak gibi..orada da işaret verilmiş ama bakalım göreceğiz ne olacakYabanci basin veya X muhabir once yaziyor sonra bunlar bilmis gibi yaziyor ya bitiyorum buna![]()
katılıyorumönliberonun hası brezilyadan çıkar. izlemek lazım tabi ama profil çok iyi duruyor. umarım alırız asunçao yu.
Evet oyundaki değerlere bakıp oyuncu yorumu yapmak da çok gerçekçi oluyor.yok reis şimdiki gençler gerçekçilik arıyorlar , onu winning eleven da eskiden biz yapardık
senin oyun oynadığını zannetmiyorum kardeşim

Sabah nöbete bunun ss yi atmıştım. Tesadüfe bak silmiş entryi ama arşiv unutmaz. Sözlük hesabı olan varsa patlasın bu gurpegi dene kolpacı malı. Bu yaz milleti iyi kolpaladı.Aynen sen deyince fark ettim
Aynen bende oraya güveniyorum. Orası işaret vermese hiç ümitlenmem ama şimdi bir acaba mı var. Ama süre az olduğundan bana olmayacak gibi geliyor.Aslinda gurrpegi den ziyade resmi transfer diye bir Twitter hesabı var bu yaz hiç orada kolpa ve bitmemiş transfer görmedim ben takip ediyorum..güvenilir bir kaynak gibi..orada da işaret verilmiş ama bakalım göreceğiz ne olacak
Kolpacılar cirit atıyor ortalıkta
Uyuyakalmışım, hâlâ resmi bir şey yok
Yazık yav valla yazık
Transferi kapattık diyen Nevzat transfer haberleri giriyor, öğlen Elneny'i getiren Terzi akşamına başkasını getiriyor
Sonra biz gazeteciyiz
Footmercato, sky sports kopyala yapıştır yaparak ben de gazeteci olurum