Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gustavo Assuncao bu sezon ki transfer stratejimize de uyuyor. Terim'in istediği ve sevdiği tarz bir oyuncu Fernando tarzına benzetiyorum ben kendisini ayakları iyi. Ama minimum 7-8 bonservisi vardır yıllığı düşüktür. Ugarte'yi sattıktan sonra takımı bırakmaz diye düşünüyorum ben aslında ama oyuncu ayrılmak için ciddi bastırdıysa olabilir.

Mendy Dieng Mieng gereksiz masraf. Portekiz'den gelsin orta saha. Gedson olmadıysa 6 numaraya Gustavo ya da Gabriel gelsin yolumuza bakalım. Doğruysa tabi ilgilendiğimiz.

Yabanci basin veya X muhabir once yaziyor sonra bunlar bilmis gibi yaziyor ya bitiyorum buna ;D
Aslinda gurrpegi den ziyade resmi transfer diye bir Twitter hesabı var bu yaz hiç orada kolpa ve bitmemiş transfer görmedim ben takip ediyorum..güvenilir bir kaynak gibi..orada da işaret verilmiş ama bakalım göreceğiz ne olacak

Assuncao Porto ve Atletico Madrid altyapısında yetişmiş. Ön libero ama videolarında Gedson’u andırıyor

Oha çocuğun profile bak maşallah,bide altyapı eğitimi porto ve a.madrid..
images.jpeg-1.webp

Bu assunçaoyu alırlarsa şaşırmam gayet tutarlı bir davranış olur.. gedson olmuyor parayı buna gömüyorlar..

Kolpacılar cirit atıyor ortalıkta
Uyuyakalmışım, hâlâ resmi bir şey yok
Yazık yav valla yazık
Transferi kapattık diyen Nevzat transfer haberleri giriyor, öğlen Elneny'i getiren Terzi akşamına başkasını getiriyor

Sonra biz gazeteciyiz

Footmercato, sky sports kopyala yapıştır yaparak ben de gazeteci olurum

Aslinda gurrpegi den ziyade resmi transfer diye bir Twitter hesabı var bu yaz hiç orada kolpa ve bitmemiş transfer görmedim ben takip ediyorum..güvenilir bir kaynak gibi..orada da işaret verilmiş ama bakalım göreceğiz ne olacak
Aynen bende oraya güveniyorum. Orası işaret vermese hiç ümitlenmem ama şimdi bir acaba mı var. Ama süre az olduğundan bana olmayacak gibi geliyor.

Kolpacılar cirit atıyor ortalıkta
Uyuyakalmışım, hâlâ resmi bir şey yok
Yazık yav valla yazık
Transferi kapattık diyen Nevzat transfer haberleri giriyor, öğlen Elneny'i getiren Terzi akşamına başkasını getiriyor

Sonra biz gazeteciyiz

Footmercato, sky sports kopyala yapıştır yaparak ben de gazeteci olurum

seni cok kotu goruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt