- 1 Ağustos 2014
- 63.859
- 75.064
- 4.338
Kimin uçuş bilgisi ?Kolpacilar hemen başlamış uçuş bilgisi girmeye ben de buldum tk 1756 nolu uçuş yarın lisbondan istanbul'a gerceklesiyor bunun için bilgiye gerek yok ki aklı olan bulur zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimin uçuş bilgisi ?Kolpacilar hemen başlamış uçuş bilgisi girmeye ben de buldum tk 1756 nolu uçuş yarın lisbondan istanbul'a gerceklesiyor bunun için bilgiye gerek yok ki aklı olan bulur zaten
Kimin uçuş bilgisi ?
ya bu ya da assunçao gelcek gibi![]()
Jens Cajuste - Oyuncu profili 23/24
Jens Cajuste, 24, İsveç ➤ Napoli, 2023'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 10 Ağu 1999, Göteborg, İsveçwww.transfermarkt.com.tr
Bu adam daha iyi değil mi?
İroni dimi bugece kap kapalı
6 istiyorsak Assunçao 8 istiyorsak Cajuste. Benim şahsi fikrim Assunçao aradığımız profile daha uygun. Gönül ister ki ikisi de gelsin ama birini tercih etme şansım olsa Assunçao derim.ya bu ya da assunçao gelcek gibi
Dopçu oğlu dopçu diyebilir miyiz? .Bir de gereksiz bilgi vermiş olayım yanlış hatırlamıyorsam Gustavo Assuncao Marcos Assuncaonun ogluydu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen katılıyorum. O hesabın yaş tahtaya bastığını hatırlamıyorum. Diğer kolpadorlara zerre itimadım yok ama o sayfa yazdıysa bir şeyler var demektir.Yalnız resmi transfer denen sayfanin geçmişini inceledim kolpa yok neredeyse Brezilya bayrağı atmışlar gece gece gustavo konusunda en çok umutlandıran bu hesap oldu açıkçası
Assunçao oluyorsa hiç Mendy'e falan bulaşmayalım.Btc yarın Mendyle potansiyelli genc açıklanacak diyor, ben ister istemez inanıyorum bu adama, sezonu çöpe atmak istemiyorsak bu hamleleri yapmalıyız
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vay be
Assunçao'yu diyorsan o Portekiz'den gelecek.Bu Gustavo mu ne, Brezilya'dan mi gelecek? Eger oyleyse simdiye yola cikmaliydi