Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assunçao çok zor transfer. Yedirmezler hadi diyelim Gedson için ayırdığımız 10-12 milyon €'luk bütçeyi verdik ama o paraya bile bırakmayabilirler. Unutmayın lig sonuncusunun stoperini oradan 4 milyon €'ya alabildik.

Portekiz'den adam çıkarmak hiç kolay değil. Hele hele az biraz sivrilmiş genç bir oyuncuyu çıkarmak hiç kolay değil. Transferin bitmesine saatler kalmış Assunçao mu gelecek? :red:

Cajuste sanırım kadro dışı şu anda. Belki bir ihtimal diyorum ama onu da vermezler öyle kolay kolay. Çok geç kaldık çok... Diğer transferlerimizi de ön plana çıkaracak asıl lazım olan kritik oyuncuyu bir türlü bitiremedik. Gerçekten rezalet bir son...

Assunçao çok zor transfer. Yedirmezler hadi diyelim Gedson için ayırdığımız 10-12 milyon €'luk bütçeyi verdik ama o paraya bile bırakmayabilirler. Unutmayın lig sonuncusunun stoperini oradan 4 milyon €'ya alabildik.

Portekiz'den adam çıkarmak hiç kolay değil. Hele hele az biraz sivrilmiş genç bir oyuncuyu çıkarmak hiç kolay değil. Transferin bitmesine saatler kalmış Assunçao mu gelecek? :red:

Cajuste sanırım kadro dışı şu anda. Belki bir ihtimal diyorum ama onu da vermezler öyle kolay kolay. Çok geç kaldık çok... Diğer transferlerimizi de ön plana çıkaracak asıl lazım olan kritik oyuncuyu bir türlü bitiremedik. Gerçekten rezalet bir son...

Kulübü öyle cok para isteyen bir kulüp degil. Bence daha ucuza bağlarız.

Sabah afrika serengetilerinden adam kaçırırken ,akşam abd pasaportlu latin kökenli isveçliye ne ara geldik 🤔

Henüz net haberi paylaşmak adına müsaade alamadım ancak haberler güzel diyebilirim. Florya'da çalışmalar gece boyu devam etmiş. Herkesin memnun kalacağı bir son gün planlanıyor. 😊👀

Ayrıca bir bilgi daha vereyim. Benfica kulübü adına çalışan 2 menajer, Brezilyalı ön libero Gabriel Pires'i Galatasaray'a önerdi. Galatasaray'ın geri dönüşü hakkında bilgim yok ancak bonservisiyle alınabilecek oyunculara öncelik verilmesi muhtemel.

@subjektifyazar

Firsat transferine hazir misiniz buyuk Galatasaray taraftari? Gene pazarin curuk mallarini alacagiz.

İlk 11(8+3 kuralı) :
İrfancan, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Gustavo Assancau, Gedson, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil.....

Yabancı kuralı olmazsa ilk 11:
Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Gustavo Assancau, Gedson, Cicaldau, Morutan, Kerem Mustafa

Gene insanlar umutlanmış

Dün akşam Florya’da yapılan tek çalışma milli takımın maçını ilk 20 dakika izleyip ondan sonra Hepimiz gibi maçı kapatıp uyudukları gerçeğidir

•quod erat demonstrandum•

Assuncao

Screenshot_20210908-081945_Twitter.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt