- 12 Haziran 2013
- 9.938
- 6.010
- 1.843
wtf şaka mı bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
instagram.com
KEREM EMRE VE FBLI LIGDASLARIMIZI SELAMLIYORUM
Biseyler oluyor gibiRenktas dun ben kapattik dedimde sen hareketlilik var bir seyler olacak diyordun. Bugun dedime geldin herhalde
larssen kim............... ... Muslera
Boey....Larssen... Marcao...Pva
................... Gustavo
....... Berkan..............Cicaldao
Morutan........Halil...........Kerem
Suan teoride 1 ay sonrasinin en iyi 11 bu
Gören de transfer surecini bu yönetiyor sanir. Hay allahim ya
Galatasaray, Famalicao forması giyen Gustavo Assunção da Silva’yı kadrosuna kattı.
• Gustavo Assunção bugün saat 15.50’de İstanbul Havalimanı’nda olacak. Oyuncu Hollanda’dan uçağa bindi ve geliyor.
Daha bu sabah yazdigim gibi TR saat 15.00'e kadar ucak bilgileri/oyuncu transferi ortaya cikmazsa transfer olmaz diyordum, Allaha sukur ucak saati de oyuncu ismi de ortaya cikti. Hayirli olsun.
5 saatte gelmiyor mu. uçakta ozaman bu adam yanlismiyimGalatasaray, Famalicao forması giyen Gustavo Assunção da Silva’yı kadrosuna kattı.
• Gustavo Assunção bugün saat 15.50’de İstanbul Havalimanı’nda olacak. Oyuncu Hollanda’dan uçağa bindi ve geliyor.
o aldiginiz paralar haftada 10 saat antreman ve 2 saat mac icin almiyorsunuz. bunlara katlanmak sorundasiniz.Bu olayı ben bir kaç yerden duydum, ciddi bunalıma girmiş o mevzudan sonra, sözleşmesinin gecikme sebebi de o, psikolojik tedavi falan görmüş. Son maç oynatılma sebebi de gol atıp o bunalımı üstünden atmasına yönelikmiş ama yine altı pastan kaçırınca oyundan alınmış vs. Malatya maçının ilk yarısında en net pozisyonlara yine Akbaba girmişti Halille.