Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçi baktım şimdi, Dakar-İstanbul 7 saat sürüyormuş. Uçağa binmediyse olmaz o transfer.

Gustavo sonrası transferi kapattık bildirimi gelsin ki geceye kadar kolpacılar prim kasmasın

............... ... Muslera
Boey....Larssen... Marcao...Pva
................... Gustavo
....... Berkan..............Cicaldao
Morutan........Halil...........Kerem

Suan teoride 1 ay sonrasinin en iyi 11 bu

@Kemal Kürek

OXQHnHb.png

:puhaha:
KEREM EMRE VE FBLI LIGDASLARIMIZI SELAMLIYORUM

Yakup Çınar: “Aytaç Kara, Galatasaray'da kalıyor. Yeni Malatyaspor'un ilgisi vardı ancak Fatih Terim ayrılmasına izin vermedi.”

Galatasaray, Famalicao forması giyen Gustavo Assunção da Silva’yı kadrosuna kattı.

• Gustavo Assunção bugün saat 15.50’de İstanbul Havalimanı’nda olacak. Oyuncu Hollanda’dan uçağa bindi ve geliyor.

Daha bu sabah yazdigim gibi TR saat 15.00'e kadar ucak bilgileri/oyuncu transferi ortaya cikmazsa transfer olmaz diyordum, Allaha sukur ucak saati de oyuncu ismi de ortaya cikti. Hayirli olsun.

Galatasaray, Famalicao forması giyen Gustavo Assunção da Silva’yı kadrosuna kattı.

• Gustavo Assunção bugün saat 15.50’de İstanbul Havalimanı’nda olacak. Oyuncu Hollanda’dan uçağa bindi ve geliyor.
5 saatte gelmiyor mu. uçakta ozaman bu adam yanlismiyim

Bu olayı ben bir kaç yerden duydum, ciddi bunalıma girmiş o mevzudan sonra, sözleşmesinin gecikme sebebi de o, psikolojik tedavi falan görmüş. Son maç oynatılma sebebi de gol atıp o bunalımı üstünden atmasına yönelikmiş ama yine altı pastan kaçırınca oyundan alınmış vs. Malatya maçının ilk yarısında en net pozisyonlara yine Akbaba girmişti Halille.
o aldiginiz paralar haftada 10 saat antreman ve 2 saat mac icin almiyorsunuz. bunlara katlanmak sorundasiniz.

al kendine özel bir piskolog ve sosyal medyaya girme kaldiramiyorsan.

Gustavonun fm profili, videosu, analizi ne varsa atinda gelene kadar ezberleyelim cocugu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt