Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.162
- 15.832
- 2.613
Gönder babeli efsane ol başkan..
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış link, yeniledim. Neo gibi adam alıyoruzHeyecanla bekliyorum

Babel KAPHadi, son bir şarkı.
Babel KAP
Vilhenna KAP
Şimdi bana şunu bi söyleyin
Bize 3. ligden takım getirin, 15 dakka baskı yapsın 2 tane gol atar. Bunu şimdi alınan genç arkadaş mı çözecek
Oyuncuyu kötülemiyorum, yani sadece eksik bu pozisyon mu?
Nooldu GS nin omurgasına. Kalede sıkıntı var, ön liberoda sıkıntı var (bakalım bu adam nasıl çıkacak)
Orta sahada sıkıntı var (Reis bir orta sahamız yok, rakiplere göre gerideyiz)
Forvette sıkıntı var. Diyebilir misiniz forvet hattımız 35+ gol atar
Şampiyon olacak kadromuz var mı sene başı itibari ile?
Bu forumfbin en salak cocugu bu yaw,
![]()
![]()
Jorge Mendes´in kulubu Famalicao.
Bir cok oyuncu sicrama yapti onlardan sonra. Gustavo ise ilk ciktiginda cok daha iyidi. Daha da fazla gelistirir düsüncesi vardi adamlarda ama o ilk ciktigi sezonun baya baya gerisinde oyun olarak. Büyük bi fark yaratmaz yani. Mücadele gücü düsük‚ temposuz bir oyuncu. Pas oyununu iyi oynar o kadar. Porto bile 8 milyon vermek istemedi oyuncuya.
Kendileri alsa şuan jorginho ile kıyaslıyorlardı.Antudan Gustavo Assunção yorumu![]()
Antudan Gustavo Assunção yorumu![]()
Gedson artik imkansiz
Bence Babel giderse kanat almamız lazım toplam 3 kanat oyuncumuz var feg sayılmaz artık kaldıramıyor orayıvilhena isterik
Tonny Vilhena bugün Galatasaray'a teklif edildi. Transfer satın alma opsiyonu ile gerçekleşebilir. Oyuncu, Galatasaray'dan bir cevap bekliyor. | (FNewsWestAfrica)
Pozisyon bilgisiyle ve oyun görüşüyle ilgili bayağı güzel bir video var, tavsiye ederim izlemenizi;
Nelsson değil miydi o............... ... Muslera
Boey....Larssen... Marcao...Pva
................... Gustavo
....... Berkan..............Cicaldao
Morutan........Halil...........Kerem
Suan teoride 1 ay sonrasinin en iyi 11 bu