Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gönder babeli efsane ol başkan..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Kimse gelmese de babel gitsin. Yazik ödenen maaşa.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günü Gustavo Asunçao ve Tony Vilhena ile bitirirsek en kısa zamanda orijinal bir Galatasaray forması alırım

Şimdi bana şunu bi söyleyin

Bize 3. ligden takım getirin, 15 dakka baskı yapsın 2 tane gol atar. Bunu şimdi alınan genç arkadaş mı çözecek

Oyuncuyu kötülemiyorum, yani sadece eksik bu pozisyon mu?

Nooldu GS nin omurgasına. Kalede sıkıntı var, ön liberoda sıkıntı var (bakalım bu adam nasıl çıkacak)

Orta sahada sıkıntı var (Reis bir orta sahamız yok, rakiplere göre gerideyiz)

Forvette sıkıntı var. Diyebilir misiniz forvet hattımız 35+ gol atar

Şampiyon olacak kadromuz var mı sene başı itibari ile?

şampiyon olacak kadron var daha ne istiyorsun anlamadım yapılan 10-11 tane transfer var hepsinde genç potansiyelli isimler

Bu forumfbin en salak cocugu bu yaw,

9PxtuxS.png

:asd:

Foruma üye oldu Hakan, sana saldıracak gibi duruyor.

@Tayfun Baydar

Dejavu oldum lan ilerisini görmek için az kendimi odaklayıp geliyorum. Belki transfer falan çıkar

Bu kadro iyi futbol oynasın gelecek için ümit versin şampiyon olamasakta razıyım.Bizi kurtaracak yol bu yoldur. Fatih Teriminde artık bahanesi kalmadı kadroyu kendi kurdu ffp yok. Bu sene tam destek yönetime tam destek takıma..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Antudan Gustavo Assunção yorumu :)

Jorge Mendes´in kulubu Famalicao.

Bir cok oyuncu sicrama yapti onlardan sonra. Gustavo ise ilk ciktiginda cok daha iyidi. Daha da fazla gelistirir düsüncesi vardi adamlarda ama o ilk ciktigi sezonun baya baya gerisinde oyun olarak. Büyük bi fark yaratmaz yani. Mücadele gücü düsük‚ temposuz bir oyuncu. Pas oyununu iyi oynar o kadar. Porto bile 8 milyon vermek istemedi oyuncuya.

Fener sağ bek ve sol bek almadan kapattı, bence şansa aldıkları skorlar yanılttı. Berisha dışında sükse bir transfer yapmadılar ki Berisha oynarsa takimin en iyisi valencia kesilmesi gerekir. Şansa maç kazanmaları gayet iyi oldu bu süreçte. Bizim takıma 1 ay süre lazim sabredelim, çünkü takim yeni. Trabzon ve lazio maçları kötü geçecek o belli, oradan alınan skorlar moral bozmamali. Biz 5 senelik kadro kurduk, kadro tutarsa gelecek senelerde çok az transfer ihtiyacımız olacak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Babel kalir, Vilhena da gelirse takimda 3 Hollandali oluyor bunu bozmaz istemez Terim. Yani ucu daha iyi anlasir diye. Bence Yedlin gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt