- 1 Ocak 2011
- 15.477
- 10.475
- 1.838
Tovbe TovbeOlmaz şimdi tartışalım. Oldukça gıcık ve iticiyim. Saldırın bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tovbe TovbeOlmaz şimdi tartışalım. Oldukça gıcık ve iticiyim. Saldırın bana
Ayni familyadaniz münsBana sadace 1 kişi öyle seslenirdi![]()

keşke kazanabilsek şu çocuğu pas oyununda kerem'den bin kat daha başarılı.Emre Kılınç 1.000 kat iyi oynar sol kanatta Babel'den. Hem de yerli..
Vilhena ve Gustavo alınacaksa sol bekte Bayram Ömer bile oynasa ses etmeyiz artıkBabel'i Rusya'dan isteyen takımlar var deniyordu
Vilhena <-> Babel + para
takas edelim
Halil gayet formda tecrübe olayı da babelden falcaodan ders olur artık günümüz tecrübeyi değil gençliği açlığı istiyorForvetlerimizin Hiç biri formda değil kerem ve morutan iyiler ama tecrübeleri fazla değil .
Bu arada forma muhabbeti baslamadan once kendi fikrimi beyan edim: Gustavo 10 numarayi alsin. Takimda ilk 11 de baslayan oyuncularin neredeyse hepsi cift haneli apuk sapuk numaralar ile oynuyor, kaleci haric dogru duzgun 2-11'e kadar olan sirt numaralari gormuyoruz.
Babel'in bu takımda hiç bir şekilde yeri yok. Ne kanatta ne forvette ihtiyaç var. Söz konusu mevkilerde en az 3 adamımız var.Babıl gitmez kanat rotasyonu.. yedilin bir ihtimal.. sağ kanat oynayacak adam bulunur..
Emre Saykal mısın sen?Babel'in bu takımda hiç bir şekilde yeri yok. Ne kanatta ne forvette ihtiyaç var. Söz konusu mevkilerde en az 3 adamımız var.
ASSUNCAO!!!! HAKKINIZI HELAL EDIN ÇOK GIZLI BIR OPERASYONDU.
O tüm sezon boyunca hem yerden hem hava topu mücadeleleri.Allah aşkına ön liberonun toplam kazanılan ikili mücadelesine bakın
Forma numarasının hiç bir önemi yok bana kalırsa. Diagne 1-2-3 giyse bile hiç fark etmez.Bu arada forma muhabbeti baslamadan once kendi fikrimi beyan edim: Gustavo 10 numarayi alsin. Takimda ilk 11 de baslayan oyuncularin neredeyse hepsi cift haneli apuk sapuk numaralar ile oynuyor, kaleci haric dogru duzgun 2-11'e kadar olan sirt numaralari gormuyoruz.
Yok Murhan diyorlar reisEmre Saykal mısın sen?
hayır neden ki? çıkıyor top oynuyor adamBişi sorcam. Düşünün bi tartın öyle cevap verin
Kerem size itici geliyor mu?
Var, marketing ve tarihsel olarak 2-11'e kadar olan numaralar cezbediyor satislarda. Bunu dunyada en iyi yapan Real Madrid.Forma numarasının hiç bir önemi yok bana kalırsa. Diagne 1-2-3 giyse bile hiç fark etmez.