Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pva aslında saha içinde yapıyor bu işi gibi ama ? Melo falan gelse iyi olmaz mıydı peki ?
Sınır olmasa olabilirdi de sözleşme feshetmek de zor iş. Babel, Feg ve Falcao'yu bedava gönderebilsek muhtemelen o eksikler de kapanırdı.

Berghuis fırsatmış ama o adamı kaçırdığımıza üzüldüm, saha içi liderliğini de alırdı.

milli ara değil sanki gs düşmanlarının zarar verme arası.şu milli maçları 1 sezon yapmasa fifa .oyuncular yoruldu felan deyip

Gecen sene sampiyonlugu Akbaba ve Arda sevdasi verdi son düzlükte. Malatya'yi ezip gecsek averajla götürüyorduk ama Kerem bile yedekti o mac.
Bunlar senin varsayımın. 35 şut çekildi o gün, Onyekuru ile MM'yi sakat diye kullanamadık, saha içi senin fantezilerinden daha zor bir nokta. O noktaya kadar Akbaba o golleri atmasa belki iş çoktan kopacaktı, tek eleştirilecek nokta penaltı konusudur orada.

Gedson için Value 1,100,000 € yazıyor....
2022 sezon moduyla oynuyorum. Oyun içinde de 127 mevcut yetenek ve 147 potansiyel yetenek ile başladı benim kariyerimde Gedson. 3.1 milyon piyasa değeri var.
Gustavo ise 132 mevcut yetenek ve 156 potansiyel yetenek ile başladı. 5.5 milyon piyasa değeri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt