Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.774
- 11.677
- 1.473
Lig uzun elbet sırası gelir.bu kadronun önünde oynatılmıyorki ,digne oynatılıyor mustafaya ömer bayramlar babeller denk getiriliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig uzun elbet sırası gelir.bu kadronun önünde oynatılmıyorki ,digne oynatılıyor mustafaya ömer bayramlar babeller denk getiriliyor.
evt umarım oynatılmaz.hamsi maçında oynaması lazım.bişey felan olursa romanyayı yakmak lazım
BJK maçında da Arda son 15 dakika oyunu soğuttu.Gecen sene sampiyonlugu Akbaba ve Arda sevdasi verdi son düzlükte. Malatya'yi ezip gecsek averajla götürüyorduk ama Kerem bile yedekti o mac.
Sınır olmasa olabilirdi de sözleşme feshetmek de zor iş. Babel, Feg ve Falcao'yu bedava gönderebilsek muhtemelen o eksikler de kapanırdı.Pva aslında saha içinde yapıyor bu işi gibi ama ? Melo falan gelse iyi olmaz mıydı peki ?
Reis dekorasyon çok hoş duruyor güle güle kullanınEkli dosyayı görüntüle 138241
Oturup bir videosunu izleyelim yav
Bunlar senin varsayımın. 35 şut çekildi o gün, Onyekuru ile MM'yi sakat diye kullanamadık, saha içi senin fantezilerinden daha zor bir nokta. O noktaya kadar Akbaba o golleri atmasa belki iş çoktan kopacaktı, tek eleştirilecek nokta penaltı konusudur orada.Gecen sene sampiyonlugu Akbaba ve Arda sevdasi verdi son düzlükte. Malatya'yi ezip gecsek averajla götürüyorduk ama Kerem bile yedekti o mac.
Evet Instagramdan kendisi paylaştıYeni fotomu?
f18 hornet ile gelmekteucakta mi
Arastiriyorum.ucakta mi
2022 sezon moduyla oynuyorum. Oyun içinde de 127 mevcut yetenek ve 147 potansiyel yetenek ile başladı benim kariyerimde Gedson. 3.1 milyon piyasa değeri var.Gedson için Value 1,100,000 € yazıyor....