Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E-xlVBOWUAErAie

Sınır olmasa olabilirdi de sözleşme feshetmek de zor iş. Babel, Feg ve Falcao'yu bedava gönderebilsek muhtemelen o eksikler de kapanırdı.

Berghuis fırsatmış ama o adamı kaçırdığımıza üzüldüm, saha içi liderliğini de alırdı.
Berghuis gerçekten muazzam olurmuş dün ben de çok üzüldüm . Çoğu taraftarımızın aynı görüşte olması gerçekten güzel . Uzun süre sonra hem gelecek vaadeden hem de şu an birşeyler yapacak bir kadro kurduk devre arası da 2-3 gurbetçi getirebilsek gerçekten çok güzel olur ...

Barış'ın sakatlığı kötü oldu. Dar takvimde böyle sert ve hızlı topçu lazımdı

Ben Terim icin istifa derim bu sene dersem
O ayri. Bende diyebilirim kastim o degil. Oyunculari elestirmek adina dedim onu (yapilan transfer strajesini). Eger takim adina pozitif bir futbol, oyuncularin gelisimi adina hic bir sey goremezsek oyunculari degil teknik heyeti elestirmek en dogrusu.

Bazilari simdi 3-4 olumsuz sonucta yapilan transferleri elestirir demek istemis arkadas sozum onlara yani. Bu genclestirme operasyonu ile onumuzdeki 5-6 yilin belkide kadrosunu kurmus olacagiz. Oyle her sene gunu kurtarmak adina 30+ oyuncular alip sadece 'bu sezonu' dusunen taraftar profilinden cikmamiz lazim. Sonra niye takimlar her sene yeni kadro yapiyor, niye borc azalmiyor, FFP kisitlamasi demesinler.

Berghuis gerçekten muazzam olurmuş dün ben de çok üzüldüm . Çoğu taraftarımızın aynı görüşte olması gerçekten güzel . Uzun süre sonra hem gelecek vaadeden hem de şu an birşeyler yapacak bir kadro kurduk devre arası da 2-3 gurbetçi getirebilsek gerçekten çok güzel olur ...
Çok iyi oyuncu, sola çekip raket gibi çakıyor.

Morutan potansiyeli ama bu hemen iş yapardı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Babeli kesin yolladik beyler yoksa böyle sacma sacma paylasimlar yapamaz yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt