Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.491
- 102.565
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi paylasti yani oyle gozukuyorYeni fotomu?
Ben Terim icin istifa derim bu sene dersemCahil taraftarin diyecegi sozler onlar
O kırığın tamamen iyileşmesi 4 hafta sürüyormuş da gerekirse özel kılıf-eldiven türevi bir şeyle çıkar idmana-maça.Barış Alperin eli kırılmış bir an ayak sandım ölüyordum el kırığinda dönebiliyorlar erken
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berghuis gerçekten muazzam olurmuş dün ben de çok üzüldüm . Çoğu taraftarımızın aynı görüşte olması gerçekten güzel . Uzun süre sonra hem gelecek vaadeden hem de şu an birşeyler yapacak bir kadro kurduk devre arası da 2-3 gurbetçi getirebilsek gerçekten çok güzel olur ...Sınır olmasa olabilirdi de sözleşme feshetmek de zor iş. Babel, Feg ve Falcao'yu bedava gönderebilsek muhtemelen o eksikler de kapanırdı.
Berghuis fırsatmış ama o adamı kaçırdığımıza üzüldüm, saha içi liderliğini de alırdı.
O ayri. Bende diyebilirim kastim o degil. Oyunculari elestirmek adina dedim onu (yapilan transfer strajesini). Eger takim adina pozitif bir futbol, oyuncularin gelisimi adina hic bir sey goremezsek oyunculari degil teknik heyeti elestirmek en dogrusu.Ben Terim icin istifa derim bu sene dersem
Çok iyi oyuncu, sola çekip raket gibi çakıyor.Berghuis gerçekten muazzam olurmuş dün ben de çok üzüldüm . Çoğu taraftarımızın aynı görüşte olması gerçekten güzel . Uzun süre sonra hem gelecek vaadeden hem de şu an birşeyler yapacak bir kadro kurduk devre arası da 2-3 gurbetçi getirebilsek gerçekten çok güzel olur ...
Yayin?
Türkiye yayını yok galiba. Netten bulacağız artıkYayin?