Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.393
- 110.406
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Intihar uçağı gibiAlex moreno emre Taşdemir Ömer Bayram off sol bek rotasyonuna bak uçak gibi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Guray iyi orta kesiyor. Maşallah Mohammede gol attirir. Sonra halimiz nice olurBELEŞ guray vural varken emre taşdemir le sözlesme uzatmak![]()
Solbeke para dokecegiz daha.burak ince,eren dinkci ve baris alper yilmaz da var.diagneyi satmak lazim
Gerçekten Fatih Terim'e bek oyuncuları defans yapmasa da olur diye akıl veren kim acaba Alioski'ler Yedlin'ler A.Moreno'lar Fabra'lar umarım yanılırım ama bu takımın doğru düzgün yapabildiği tek iş kalesini gole kapatmaktı şimdi oyuncu grubuyla birlikte bu da yalan olabilir
mevcut veya yeni yonetim , bahsi gecen mevcut oyuncularla sozlesme yenilemelerinin mantikli aciklamasini taraftarlara/camiaya en kisa sure de aciklamalari gerekir. kistas,kriter,veriler vs , neler ,kendileri ile devam edilmesine olanak acti gibi gibi...Gecen sezon ne oynadikta hala sözlesmesi bitmis futbolcularimiza tekrar yeni kontrat öneriyoruz bu nasil mantiksiz bir hamle, ön sözlesme yapin yeni yönetim karar versin, akli basinda olan yeni yönetim zaten imza attirmaz bunlara.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
OlmayacakMesref bey secilirse, transferler nasil olacak bakalim.
O isimi hafızamdan silmeye çalışıyorum.ORTA SAHAMIZ YOK ETOBO GÖREVE
Kendin diyorsun iste kimsenin gelecegi yok, 2-3 cöp gelir diye. Sonrada fatih terime laf vurmaya calisiyorsun. Bu ne yaman celiski?Kimsenin geleceği yok zaten ön eleme turunda elendikten sonra millet sussun diye 2-3 çöp gelir sonra sezon başlayınca Ocak ayını Ocak ayında da temmuzu işaret eder büyük hocamız
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam fatih hoca da bu çöp transfer işinde önde gidenlerden soktuğu kazıklar hepimizin aklında bir de fatih hoca işler kotuye gidince sorumluluğu asla almıyorKendin diyorsun iste kimsenin gelecegi yok, 2-3 cöp gelir diye. Sonrada fatih terime laf vurmaya calisiyorsun. Bu ne yaman celiski?