Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen senenin kadrosunun aynısı yapmaya çalışıyoruz gibi geldi.Herkes bıktı akbaba ömer donk linnes taşdemir falan bırakın gitsin bunlar ya

Bartug’a deginmisken sunu da ekleyeyim, 1 yil sozlesmesi kaldi, eger teknik ekip ve yonetim kariyeri icin iyi bir proje ile gelmezse menajeri ile kariyer planlamasi icin baska yol cizer ve sezon sonu sozlesmesi bittiginde takimdan ayrilir bence, ayni Ali Akman, Mustafa Kapi ve Omer Faruk Beyaz’in yaptigi gibi.

Gecen sezon ne oynadikta hala sözlesmesi bitmis futbolcularimiza tekrar yeni kontrat öneriyoruz bu nasil mantiksiz bir hamle, ön sözlesme yapin yeni yönetim karar versin, akli basinda olan yeni yönetim zaten imza attirmaz bunlara.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Solbeke para dokecegiz daha.burak ince,eren dinkci ve baris alper yilmaz da var.diagneyi satmak lazim

bu transfer doneminde ; yerli oyuncu ic pazardan bonservisli oyuncu almak neredeyse imkansiz,,mevcut ekonomik sartlarimiz ve yerli kuralindan dolayi pazarin bir anda iki kart artmasindan dolayi....

bulabilirse avrupa da yer alan gurbetci-bonservisi elinde olan oyunculara yonelsinler...
benim kisisel tercihim ; alt yapidan oyuncu oncelik tutulmali yerli oyuncu as kadroya eklenecekse.

Gerçekten Fatih Terim'e bek oyuncuları defans yapmasa da olur diye akıl veren kim acaba Alioski'ler Yedlin'ler A.Moreno'lar Fabra'lar umarım yanılırım ama bu takımın doğru düzgün yapabildiği tek iş kalesini gole kapatmaktı şimdi oyuncu grubuyla birlikte bu da yalan olabilir

uzatilan sozlesmeler, bakilan isimleri okudukca,
tahminim, yeni sezonda CL dusunulmuyor. suan icin gorununen gidisat bu bence.

konuya dair daha da yazarim da neyse.

hayirlisi olsun diyelim...

Kaldı 2...
1623854002855.webp

Gecen sezon ne oynadikta hala sözlesmesi bitmis futbolcularimiza tekrar yeni kontrat öneriyoruz bu nasil mantiksiz bir hamle, ön sözlesme yapin yeni yönetim karar versin, akli basinda olan yeni yönetim zaten imza attirmaz bunlara.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mevcut veya yeni yonetim , bahsi gecen mevcut oyuncularla sozlesme yenilemelerinin mantikli aciklamasini taraftarlara/camiaya en kisa sure de aciklamalari gerekir. kistas,kriter,veriler vs , neler ,kendileri ile devam edilmesine olanak acti gibi gibi...

yanilmiyorsam;

fatih terim gecen sezona dair raporunu sunmus deniliyordu--kontrati biter bitmez-florya da sezona dair genel raporu sunmus diye yazildi....
kimlerle devam edilmeli,gitsin,kalsin vs gibi notlar raporda bahse gecmemis olamaz gibime geliyor....

Aytaç ve Alparslan muhabbeti bitti şimdi de Ömer Bayram ve Emre başladı. Sıkıldım artık. Gerizekalılar 1 ay kaldı maça. En az 50 milyon euro değerinde şampiyonlar ligine katılmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt