Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam fatih hoca da bu çöp transfer işinde önde gidenlerden soktuğu kazıklar hepimizin aklında bir de fatih hoca işler kotuye gidince sorumluluğu asla almıyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iyide renktas, adama istedigi oyunculari aliyorlarmi peki? Önce bunun cevabini almaliyiz. Adam napsin istedikleri alinmayinca bari elde oyuncu bulunsun diye cöplere evet diyor. Yoksa ölup bittigini sanmiyorum aytaca alpaslana falan

Yenilenen sozlesmeleri gorup halen Fatih Terim, Arda Turan, Burak Elmas sayiklayanlari futbol disinda baska sporlari izlemeye davet etmekten baska secenek goremiyorum.

bagli bulundugu kulup lemina ile yeni sezonda devam etmeyecegini, mevcut hocalari (avusturyali)
lemina'yi bu sezonda kadro da dusunmedigini aciklamis.

en ciddi ilgilenen takimlar; newcastle, west ham.

saglam lemina as kadroya yazacagim iki isimden biri olur, digeri gedson.
Evet, para yoksa almaliyiz. Idareli kullaniriz. Alternatifleri de var. 2 sene once hep back to back maclarinda sakatlandi. Kolay maclarda oynamamali. 30 lig maci dahi gayet ideal

Marcos Paulo, Ryan Gauld iki oyuncu da bonservissiz kanat ve orta saha yani ihtiyacımız olan mevkilerdeler acaba başkan adaylarımızdan bunlarla görüşen veya anlaşmaya yaklaşan var mıdır? Burak Elmas, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'da temasta olunan isimler var dedi. Umarım doğru diyorlardır. Kim başkan olursa olsun 2 hafta içinde 1 sol bek, 1 kanat, minimum 2 orta saha(8,8.5) bana göre 1 de 6 numara transferini yapması lazım CL için ve bu oyuncularında maaşları maksimum 1-1.5 milyon civarı olmalı.
Marcos paulo'u anca rüyanda alırsın

Bekleyelim, hem Burak Elmas hem de Metin Ozturk ciddi sözler verdiler. 1 haftaya belli olur
Benim korkum şu reis, Mustafa Cengiz FFP belasının bitmediğinden Uefa'nın 1 yıl erkenden kaldırmasını istediğimizden filan bahsetti geçen gün yaptığı konuşmada

Eğer FFP belası devam ediyorsa değil yönetim seçildikten sonra 10 gün içinde Psv maçına kadar, ligin ilk haftasına kadar hiçbir transfer gelmeme riski var. Kadroya şöyle bir bakıyorum Marcao / Kerem haricinde satabileceğimiz kim var diye ?

Bu takıma bonservis getirisi yapabilmek imkansıza yakın, ki adı geçen isimler ya kiralık ya da sözleşmesi biten oyuncular olması beni korkutuyor

Sanki kim secilirse secilsin, cikip durumumuz düsündügümüzden kötüymüs ve kücülmeye gitmeliyiz derler gibi geliyor bana bir iki hafta icinde.

Iyide renktas, adama istedigi oyunculari aliyorlarmi peki? Önce bunun cevabini almaliyiz. Adam napsin istedikleri alinmayinca bari elde oyuncu bulunsun diye cöplere evet diyor. Yoksa ölup bittigini sanmiyorum aytaca alpaslana falan
İstedikleri alınmıyor. O da güzel hikaye

bu transfer doneminde ; yerli oyuncu ic pazardan bonservisli oyuncu almak neredeyse imkansiz,,mevcut ekonomik sartlarimiz ve yerli kuralindan dolayi pazarin bir anda iki kart artmasindan dolayi....

bulabilirse avrupa da yer alan gurbetci-bonservisi elinde olan oyunculara yonelsinler...
benim kisisel tercihim ; alt yapidan oyuncu oncelik tutulmali yerli oyuncu as kadroya eklenecekse.
Altyapi uzun vadede kurtarir bizi zaten

Renktas yiğit gokoglanlari Amrabatlari hamitleri de hatırlıyoruz Hamit çok iyi futbolcuydu geldiğinde okey ama bence o bonservis o maaşlar tarihi kazıkti

Screenshot_20210616-183224_Twitter.webp
aşkomu cok ozledim,simdi sakalli gobuscanim😍

Bodrumdaki evinin onunden gecyom bazen ama goremiyom bi kere pisikletten dusme numarasi yaptim,bagirdim ama kimse duymadi.cikmadi fatih hoca disari
İnşallah Bodrum'da kalmaya devam eder yaşattığı bütün buyuk başarılar için çok sağolsun yaşayan en büyük efsanemiz kendisini çok severim ama Galatasaray'a olan sevgim çok daha büyük artık götüremiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt