Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.374
- 13.348
- 2.538
Kahreden haber geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyide renktas, adama istedigi oyunculari aliyorlarmi peki? Önce bunun cevabini almaliyiz. Adam napsin istedikleri alinmayinca bari elde oyuncu bulunsun diye cöplere evet diyor. Yoksa ölup bittigini sanmiyorum aytaca alpaslana falanHocam fatih hoca da bu çöp transfer işinde önde gidenlerden soktuğu kazıklar hepimizin aklında bir de fatih hoca işler kotuye gidince sorumluluğu asla almıyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lemina ve Gedson orta sahamız olsa belki gruplara bile kalabiliriz 3 elemeyi de geçerek ama büyük ihtimalle Psv karşısına Babel'le Aytaç Kara'yla filan çakacağız
Evet, para yoksa almaliyiz. Idareli kullaniriz. Alternatifleri de var. 2 sene once hep back to back maclarinda sakatlandi. Kolay maclarda oynamamali. 30 lig maci dahi gayet idealbagli bulundugu kulup lemina ile yeni sezonda devam etmeyecegini, mevcut hocalari (avusturyali)
lemina'yi bu sezonda kadro da dusunmedigini aciklamis.
en ciddi ilgilenen takimlar; newcastle, west ham.
saglam lemina as kadroya yazacagim iki isimden biri olur, digeri gedson.
Marcos paulo'u anca rüyanda alırsınMarcos Paulo, Ryan Gauld iki oyuncu da bonservissiz kanat ve orta saha yani ihtiyacımız olan mevkilerdeler acaba başkan adaylarımızdan bunlarla görüşen veya anlaşmaya yaklaşan var mıdır? Burak Elmas, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'da temasta olunan isimler var dedi. Umarım doğru diyorlardır. Kim başkan olursa olsun 2 hafta içinde 1 sol bek, 1 kanat, minimum 2 orta saha(8,8.5) bana göre 1 de 6 numara transferini yapması lazım CL için ve bu oyuncularında maaşları maksimum 1-1.5 milyon civarı olmalı.
Benim korkum şu reis, Mustafa Cengiz FFP belasının bitmediğinden Uefa'nın 1 yıl erkenden kaldırmasını istediğimizden filan bahsetti geçen gün yaptığı konuşmadaBekleyelim, hem Burak Elmas hem de Metin Ozturk ciddi sözler verdiler. 1 haftaya belli olur
İstedikleri alınmıyor. O da güzel hikayeIyide renktas, adama istedigi oyunculari aliyorlarmi peki? Önce bunun cevabini almaliyiz. Adam napsin istedikleri alinmayinca bari elde oyuncu bulunsun diye cöplere evet diyor. Yoksa ölup bittigini sanmiyorum aytaca alpaslana falan
Altyapi uzun vadede kurtarir bizi zatenbu transfer doneminde ; yerli oyuncu ic pazardan bonservisli oyuncu almak neredeyse imkansiz,,mevcut ekonomik sartlarimiz ve yerli kuralindan dolayi pazarin bir anda iki kart artmasindan dolayi....
bulabilirse avrupa da yer alan gurbetci-bonservisi elinde olan oyunculara yonelsinler...
benim kisisel tercihim ; alt yapidan oyuncu oncelik tutulmali yerli oyuncu as kadroya eklenecekse.
Renktas yiğit gokoglanlari Amrabatlari hamitleri de hatırlıyoruz Hamit çok iyi futbolcuydu geldiğinde okey ama bence o bonservis o maaşlar tarihi kazıktiIyide renktas, adama istedigi oyunculari aliyorlarmi peki? Önce bunun cevabini almaliyiz. Adam napsin istedikleri alinmayinca bari elde oyuncu bulunsun diye cöplere evet diyor. Yoksa ölup bittigini sanmiyorum aytaca alpaslana falan
Gram özlemedim inşallah bundan sonra uzaktan uzağa seversiniz birbirinizi hocanla renktasimEkli dosyayı görüntüle 126295aşkomu cok ozledim,simdi sakalli gobuscanim![]()
kimi istersin rtas "merak ettim"Gram özlemedim inşallah bundan sonra uzaktan uzağa seversiniz birbirinizi hocanla renktasim
Jorge Jesusu çok isterdim renktas bizim winner yapımızla beraber son anda kaybettiği kupaları bir daha da yaşamaz büyük hocakimi istersin rtas "merak ettim"
Tedesco'ya bakis acin ne üstatJorge Jesusu çok isterdim renktas bizim winner yapımızla beraber son anda kaybettiği kupaları bir daha da yaşamaz büyük hoca
Bodrumdaki evinin onunden gecyom bazen ama goremiyomGram özlemedim inşallah bundan sonra uzaktan uzağa seversiniz birbirinizi hocanla renktasim
Kesinlikle iyi hoca iyi bir taktisyen Schalke ondan sonra asla toparlanamadı bizim deplasmanda schalkeye oynattığı oyuna hayran kalmıştım o maçtan sonra yakından takip ettim Muslera tarihi bir maç oynamasa 3-0 kaybederdikTedesco'ya bakis acin ne üstat
İnşallah Bodrum'da kalmaya devam eder yaşattığı bütün buyuk başarılar için çok sağolsun yaşayan en büyük efsanemiz kendisini çok severim ama Galatasaray'a olan sevgim çok daha büyük artık götüremiyorBodrumdaki evinin onunden gecyom bazen ama goremiyombi kere pisikletten dusme numarasi yaptim,bagirdim ama kimse duymadi.cikmadi fatih hoca disari
![]()
3 kere Selena deseydinBodrumdaki evinin onunden gecyom bazen ama goremiyombi kere pisikletten dusme numarasi yaptim,bagirdim ama kimse duymadi.cikmadi fatih hoca disari
![]()