Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isitan gun fernandinhoya sicak degil,gecen acikladi ya.ramosu da istemezler.hocayla kesin sorun cikar bu konuda

Maaşı fazla 5 milyon Tl'yi geçmemeliydi onun dışında Ömer bence rotasyonda gayet iyi katkı verdi iki senede o yüzden uzatılmasına karşı değilim ama maaşı fazla olmuş bu paraya uzatmazdım ben.
Bu futbol cahilinden ne katkı gelebilir ki, daha doğrusu futbol katili

Bu futbol cahilinden ne katkı gelebilir ki, daha doğrusu futbol katili
2 seneden rotasyonda iyi katkı verdi. Sonrada girdiği maçlarda orta sahaya enerji kattı. Tabi kalitesi belirli yere kadar o yüzden uzatılmasına karşı değilim dediğim gibi ama maaşı fazla olmuş. Uzatmazlarsa da neden uzatılmadı demezdim bu arada.

İnsanda heves bırakmadılar şu vasatların paralara bak. 30 milyon euroya çekecez diyip 3.sakat sol beke 500 bin euro maaş bayılmışlar. Siz kimsiniz?

Geriye Akbaba kaldı ah o ayak kırıklıkları olmasa iyi olabilirdi ama ondan sonra maalesef çok düştü o da. Ben şahsen sakatlıkları yüzünden Taşdemir ve artık bizde olmayacağını düşündüğüm için Akbaba ile sözleşme yenilemezdim.

Sol beke Spinazzola'yı alalım adam İsviçre'nin sol tarafını otoban yaptı resmen

Yaw Ömer + Taşdemir'e 1 M € üzerinde yıllık maaş vermeye ne gerek var cidden sinirim bozuldu.

Her yanı sol bek olsa nolur bu vasatın
Yılda 3 maç oynuyor
İşte sorun sürekli sakatlanması, sürekli sakatlanmasa gayet yetenekli bir Türk sol bek Umut Meraş'ın falan çok önünde mesela yetenek olarak. Ama senin de dediğin gibi 3 maç oynayıp sakatlanıyor sonra 2 ay sonra tekrar aynı terane o yüzden uzatmazdım ben ama nedeni yeteneği değil sakatlık sorunu olurdu.

Yerine gelecek yönetimin isini bilerek zorlastirmak icin yapiyor bunu psikolojisi yerinde olmayan bunak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt