- 1 Mayıs 2018
- 58.520
- 49.278
- 3.873
calhanson bize ilac olur.
Adam Ounas - Calhanson - Onyekuru
Adam Ounas - Calhanson - Onyekuru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çürümüşlük akiyor her yerden. Futbola vs Gsye dair beklentilerimi minimuma indirdim. Her seyin en kotusune hazirliyorum artik kendimi.
Akıllıca verilmiş bir karar reis, Türk futbolu tüm kurumlarıyla dibi görüyorÇürümüşlük akiyor her yerden. Futbola vs Gsye dair beklentilerimi minimuma indirdim. Her seyin en kotusune hazirliyorum artik kendimi.
Çürümüşlük akiyor her yerden. Futbola vs Gsye dair beklentilerimi minimuma indirdim. Her seyin en kotusune hazirliyorum artik kendimi.
Guzel parca guzel albümBir Pesimistin gozyaslari gibi
Guzel parca guzel albüm
@Mustafa Alp Demirci önderliğinde forumun bir kismi yer alti dunyasinda yasiyor gibi.oylesine karanlık,oylesine intihar sarmis her yanıBir Pesimistin gozyaslari gibi
@Mustafa Alp Demirci önderliğinde forumun bir kismi yer alti dunyasinda yasiyor gibi.oylesine karanlık,oylesine intihar sarmis her yanı![]()
Yiğit başkan gelince her sey yoluna girecek kuzen içini ferah tut. Bu çürümüşlügü kulubumuzden temizleyecegiz.Çürümüşlük akiyor her yerden. Futbola vs Gsye dair beklentilerimi minimuma indirdim. Her seyin en kotusune hazirliyorum artik kendimi.
@Mustafa Alp Demirci önderliğinde forumun bir kismi yer alti dunyasinda yasiyor gibi.oylesine karanlık,oylesine intihar sarmis her yanı![]()
Schopenhauer gibi ruhu tıkanık gelyo bana mustafa alp agbinin.schopenhauer gibi karamsar mustafa alp abiDostoyevski kitabi gibi
Arda hakkinda dediklerinin aynisini ben de Galler maci konusunda yazdim. Arda 20-21 yasinda EURO 2008’de onemli maclarda sahneye cikan oyuncuydu. Arda devamini da getirdi. Emre Mor’un iyi oynadigi bir donem oldu ama Celta Vigo’ya transfer olduktan sonra kaybolup gitti.Arda gibi adamımı yok zaten öylesi de zor gelir bir daha gerçi Emre Mor gelmişti ama olmadı.
Kadro zaten birbirinin kopyası adamlardan oluşuyor ve kreatif olanların çoğu süre alamadı. 10 tane orta saha almış üstüne Kaan oynuyor orta sahada.
Elli tane varyasyon denenir şu takımda, 451 oyna 5 orta saha koy gerekirse, bekleri dinamik yap ama yok yani koymuş ileri Kenanı falan.
Bir bok oynamayıp kazanırken çok iyi hoca diyenlerde esas suç, ben Şenol geldiğinden bu yana bir kez iyi futbol izlemedim, hep ekstra goller attık.
Kerem var ama kullanmiyorArda hakkinda dediklerinin aynisini ben de Galler maci konusunda yazmistim. Arda 20-21 yasinda EURO 2008’de onemli maclarda sahneye cikan oyuncuydu. Arda devamini da getirdi. Emre Mor’un iyi oynadigi bir donem oldu ama Celta Vigo’ya transfer olduktan sonra kaybolup gitti.
Bizim en buyuk eksigimiz bence sol bek veya orta saha falan degil, en buyuk eksigimiz sistem ve kreatif bir kanat oyuncusu. Sol kanatta oynayan Kenan’in dribbling ozelligi yok, calim yetenegi yok, kapali savunmayi acmaz, hizli degil, topsuz kosu yapmiyor. Adam sirf cok kostugu icin ve bir de defansa yardima geldigi icin Milli Takimda banko oynuyor.
Bakalım durağı TR olacak mı?
Maaşı fazla 5 milyon Tl'yi geçmemeliydi onun dışında Ömer bence rotasyonda gayet iyi katkı verdi iki senede o yüzden uzatılmasına karşı değilim ama maaşı fazla olmuş bu paraya uzatmazdım ben.Omer kap
650k
700k
700k
maas