Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calhanson bize ilac olur.

Adam Ounas - Calhanson - Onyekuru

Çürümüşlük akiyor her yerden. Futbola vs Gsye dair beklentilerimi minimuma indirdim. Her seyin en kotusune hazirliyorum artik kendimi.

Ax8h0vo.jpg

Ula ne guzel cay yapmışım.Su gibi mübarek.altıma işeyene kadar içecegim.

Arda gibi adamımı yok zaten öylesi de zor gelir bir daha gerçi Emre Mor gelmişti ama olmadı.

Kadro zaten birbirinin kopyası adamlardan oluşuyor ve kreatif olanların çoğu süre alamadı. 10 tane orta saha almış üstüne Kaan oynuyor orta sahada.

Elli tane varyasyon denenir şu takımda, 451 oyna 5 orta saha koy gerekirse, bekleri dinamik yap ama yok yani koymuş ileri Kenanı falan.

Bir bok oynamayıp kazanırken çok iyi hoca diyenlerde esas suç, ben Şenol geldiğinden bu yana bir kez iyi futbol izlemedim, hep ekstra goller attık.
Arda hakkinda dediklerinin aynisini ben de Galler maci konusunda yazdim. Arda 20-21 yasinda EURO 2008’de onemli maclarda sahneye cikan oyuncuydu. Arda devamini da getirdi. Emre Mor’un iyi oynadigi bir donem oldu ama Celta Vigo’ya transfer olduktan sonra kaybolup gitti.

Bizim en buyuk eksigimiz bence sol bek veya orta saha falan degil, en buyuk eksigimiz sistem ve kreatif bir kanat oyuncusu. Sol kanatta oynayan Kenan’in dribbling ozelligi yok, calim yetenegi yok, kapali savunmayi acmaz, hizli degil, topsuz kosu yapmiyor. Adam sirf cok kostugu icin ve bir de defansa yardima geldigi icin Milli Takimda banko oynuyor.

Arda hakkinda dediklerinin aynisini ben de Galler maci konusunda yazmistim. Arda 20-21 yasinda EURO 2008’de onemli maclarda sahneye cikan oyuncuydu. Arda devamini da getirdi. Emre Mor’un iyi oynadigi bir donem oldu ama Celta Vigo’ya transfer olduktan sonra kaybolup gitti.

Bizim en buyuk eksigimiz bence sol bek veya orta saha falan degil, en buyuk eksigimiz sistem ve kreatif bir kanat oyuncusu. Sol kanatta oynayan Kenan’in dribbling ozelligi yok, calim yetenegi yok, kapali savunmayi acmaz, hizli degil, topsuz kosu yapmiyor. Adam sirf cok kostugu icin ve bir de defansa yardima geldigi icin Milli Takimda banko oynuyor.
Kerem var ama kullanmiyor

3 yıl ne ya şaka mı bu? şu memlekette bir tane sol bek yetişmiyor mu? 30 yaşında adam birimi kaçırıyor ne bitmez para var şu klüpte böyleleri kazanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt