Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca kabul ederse onları 5 gün içinde demişti.
Birçok futbolcuyla anlaştığını söyledi

Bu topçularlada terime sormadan anlaşmamıştır zaten

Ama terimle görüşmediğini söyleyip r yapamadığı içinde hocanın onayına sunucaz onay verirse 20 haziranda açıklıyıcaz dedi

Spiker ya hoca farklı oyuncu isterse diye soruncada onlarıda 5-10 günde alırız dedi

Burdanda bu oyuncuları bildiği anlamı çıkıyo zaten yoksa 5-10 gün diye baya iddialı konuşmazdı

Terime rağmen elmas seçilsin dedim ama yakından takip edicem bu söylediklerini

20 haz transferler gelecek
Kemerburgaz inşaatı başlayacak
Salon inşaatı başlayacak
140m dolar sponsor gelicek
Amatör branşların sponsorları hazır
Stadın içi ve dışı düzeltilecek
Avrupadan 3 takım alınıp pilot takım yapılacak

Bakalım görücez

Rahat ol üstad, m.c beceriksizın’den kurtulduk ffp’de yok

Ben cok olumlu düsünmüyorum kenk. Aday olan hic bir yönetimin kayda deger ekonomik gücü yoktu, o yüzden bu konuda Burak kardesimize eksik yazamayiz. Ama dünya ekonomik buhran icine girmisken, nereden bulacak kaynaklari cok merak ediyorum...
Planli geldiginden eminim, hatta ciddi sekilde plan yapmis, ve proje cizmis tek yönetim kurulu olduguna eminim. Digerleri Yigit Sardan´dan hallice girdiler secime herzamanki gibi, ama onun kadar acik sözlü degildiler.
Umarim Burak Elmas sapkadan tavsani cikarir, yoksa o planlari projeleri yiyemeyiz ac kaliriz.

10-12 güne transferleri bitirmeyi hedefliyordu galiba başkanımız.
Bekliyoruz bakalım.

10 gün süre başladı başkanım.

Ben cok olumlu düsünmüyorum kenk. Aday olan hic bir yönetimin kayda deger ekonomik gücü yoktu, o yüzden bu konuda Burak kardesimize eksik yazamayiz. Ama dünya ekonomik buhran icine girmisken, nereden bulacak kaynaklari cok merak ediyorum...
Planli geldiginden eminim, hatta ciddi sekilde plan yapmis, ve proje cizmis tek yönetim kurulu olduguna eminim. Digerleri Yigit Sardan´dan hallice girdiler secime herzamanki gibi, ama onun kadar acik sözlü degildiler.
Umarim Burak Elmas sapkadan tavsani cikarir, yoksa o planlari projeleri yiyemeyiz ac kaliriz.
Biraz ironi yapıyorum, umarım m.c’yı aramaz gözümüz, kulüb mali açıdan çoook tehlikeli sularda yüzüyor yanlış bir adam atılırsa batarız.

Az once kisa bi videoya denk geldim serbay gs nin 38. Baskani sn.Burak yilmaz diye ilan ediyordu. Curretkar bi calisma serbay adina

Biraz ironi yapıyorum, umarım m.c’yı aramaz gözümüz, kulüb mali açıdan çoook tehlikeli sularda yüzüyor yanlış bir adam atılırsa batarız.

Mustafa Cengizi aramayiz, kendisi de sifir hazirlikla birden tepki oylari ile Baskan oldu. Geldiginden beri de takimin kaburgasini, kolunu kirip sampiyonluk yasayabilecek kadar sansliydi. Güzel masal anlatirdi sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt