- 4 Ağustos 2009
- 92.149
- 74.174
- 5.358
Salihle anlasmistir ins. Hala bjkye gitmediğine gore acaba mi diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi başlığa gireceğimi şaşırdım
Birçok futbolcuyla anlaştığını söylediHoca kabul ederse onları 5 gün içinde demişti.
Vaatler neydi tam olarak ?
İnşallah kazanan GS olur rtaşsa renktas iyiki elmas kazandi
Rahat ol üstad, m.c beceriksizın’den kurtulduk ffp’de yok
Redbul Leipzig stad sponsoru olacaktıVaatler neydi tam olarak ?
Biraz ironi yapıyorum, umarım m.c’yı aramaz gözümüz, kulüb mali açıdan çoook tehlikeli sularda yüzüyor yanlış bir adam atılırsa batarız.Ben cok olumlu düsünmüyorum kenk. Aday olan hic bir yönetimin kayda deger ekonomik gücü yoktu, o yüzden bu konuda Burak kardesimize eksik yazamayiz. Ama dünya ekonomik buhran icine girmisken, nereden bulacak kaynaklari cok merak ediyorum...
Planli geldiginden eminim, hatta ciddi sekilde plan yapmis, ve proje cizmis tek yönetim kurulu olduguna eminim. Digerleri Yigit Sardan´dan hallice girdiler secime herzamanki gibi, ama onun kadar acik sözlü degildiler.
Umarim Burak Elmas sapkadan tavsani cikarir, yoksa o planlari projeleri yiyemeyiz ac kaliriz.
Ya Sergen’i bekliyor ya hocayı bakalım.Salih Uçan'ı Bjk'nin elinden alırmışız bir de hshshshs
Biraz ironi yapıyorum, umarım m.c’yı aramaz gözümüz, kulüb mali açıdan çoook tehlikeli sularda yüzüyor yanlış bir adam atılırsa batarız.