Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alp Yalman,Faruk Süren buna ek Ali Dürüst... Burak Elmas şuan baya efsanevi bir ekiple çalışacak umarım,doğru işler yaparak doğru transferleri yaparlar
Dürüstü sportif aşye alacakmış deniyo

Akıl hocası süren,tdsi düzelirse terim,aşsi ışıtan,dürüst,ekibinde alp yalman derken bu ekiple başarısız olmak için ali koç olmak lazım

Bu arada yabancı kuralının çözülmeyeceğini düşünürsek Hakan Çalhanoğlu fena olmaz diye düşünüyorum uygun maliyetlerle alabilirsek gelmesi taraftarıyım

Daha profesyonel adamlar tarafindan yönetilecegiz artik. Burasi kesin. Neydi o Abdürrahim, hastalandiktan sonra cöken Cengiz ve etkisiz eleman Yusuf Günay vs. Yönetim kurulunda istifa etmeyen kalmamisti ama son güne kadar direndiler secimi ertelemek icin. Herkes görevini yapsin artik. Sürekli 2-3 adamin ön planda oldugu, digerlerinin hic görünmedigi bir ortam olmasin.

kaan stoper olmaz , marcao-kaan tandemi falan kısa olur

Dürüstü sportif aşye alacakmış deniyo

Akıl hocası süren,tdsi düzelirse terim,aşsi ışıtan,dürüst,ekibinde alp yalman derken bu ekiple başarısız olmak için ali koç olmak lazım
Camianin önde gelen kaliteli adamlarini bir araya getirebilmek önemli. Herkes destek veriyor. Yepyeni bir yönetim kurulu, daha önce görmedigimiz isimler. Taze kanlar. Insallah bir seyler beceririz.

Elmas'ın seçimi kazanma nedeni ekibi zaten. Ekibini iyi yönetir ve olması gerektiği gibi başkanlık yaparsa önümüz açık, yalnız ben dahil bir çok kişi ilk önce vaadleri konusunda beklemede olacağız.

Camianin önde gelen kaliteli adamlarini bir araya getirebilmek önemli. Herkes destek veriyor. Yepyeni bir yönetim kurulu, daha önce görmedigimiz isimler. Taze kanlar. Insallah bir seyler beceririz.
Dürüstle terimin arası açıktı galiba biraz mt dan dolayı ama o ekip iyi sinerji oluşturdu

Korkum ışıtanın pasifize edilmesi

Işıtan Gün ismi beni çok heyecanlandırıyor.Bartuğ Yunus falan acilen Fortuna Sittard a kiralanmalı

Ali durustu yonetime,mufit erkasapi teknik heyete bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt