Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent
Neco
Şaş
Davala
Riera

Bunlar ayrıldı heralde t ekipten

Bakalım yine silik isimlerimi alacak yanına terim yoksa iş bilenimi

Selçuk var tek şuan

Elmander sürprizi gelebilir

başkan koltuklar hakkında bir vaat verdi mi? kırmızı yapacağız tekrar diye bulamadım da ben eğer yaparsa çok çok çok çok iyi olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir an önce sponsor olacak firmayla anlaşıp koltuk düzenini sıkılaştırıp kapasiteyi 62.500 çıkartıp tüm koltukları ve iç düzene katkı vermesini çözmek lazım. Hem seyircili dönemde ekonomik katkı olacaktır hem de baskı konusunda ileride tam kapasite de rakiplere ciddi baskı yaratır.

Rieraya ayrıldı demişlerdi ondan yazdım

Necoyu net bilmiyorum
4B83C091-401A-46DF-B12C-E0C0B719D908.webp

Babel şurda biz dün başladık nerdesinden gibi sormuş. Ayrılmadı bence.

Pazartesi Onyekuru + Muhammed bonservis kap gelebilir (tahminen)
Mısırlı takımın yaptığı hatayı saymazsak tamı tamına 7 ay daha süremiz var mm transferi için bir sürü eksik bölge varken kısa sürede zaten elindeki oyuncuya yatırım yapmak mantıklı değil. O transfer olursa eğer sürpriz bir satış sayesinde olur(misal cagne +3 milyon fazlasına satılırsa veya yüksek bedelli iki oyuncunun sözleşmesinden çıkarsak falan)
Kısa vadede mm bonservisini unutalım

Mısırlı takımın yaptığı hatayı saymazsak tamı tamına 7 ay daha süremiz var mm transferi için bir sürü eksik bölge varken kısa sürede zaten elindeki oyuncuya yatırım yapmak mantıklı değil. O transfer olursa eğer sürpriz bir satış sayesinde olur(misal cagne +3 milyon fazlasına satılırsa veya yüksek bedelli iki oyuncunun sözleşmesinden çıkarsak falan)
Kısa vadede mm bonservisini unutalım
Bize o tarz hamleler düşmüyor , işi sağlama almak daha iyi bence ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt