- 20 Mayıs 2011
- 23.538
- 10.465
- 1.873
Temmuz’da CL elemesi var.10 gün az, yazik günah. 1 ay yeterli. O zamana kadar tüm transferlleri yetistirirse, öncekilere göre basarili olabilir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temmuz’da CL elemesi var.10 gün az, yazik günah. 1 ay yeterli. O zamana kadar tüm transferlleri yetistirirse, öncekilere göre basarili olabilir..
O konuda beklentiniz olmasin net konustu cunkuBaşkan el atmışken şu formaları da bir düzene soksa ya
Kaan AyhanO değilde ilk 11'e 3 Türk kimi alacaz
Bir an önce sponsor olacak firmayla anlaşıp koltuk düzenini sıkılaştırıp kapasiteyi 62.500 çıkartıp tüm koltukları ve iç düzene katkı vermesini çözmek lazım. Hem seyircili dönemde ekonomik katkı olacaktır hem de baskı konusunda ileride tam kapasite de rakiplere ciddi baskı yaratır.başkan koltuklar hakkında bir vaat verdi mi? kırmızı yapacağız tekrar diye bulamadım da ben eğer yaparsa çok çok çok çok iyi olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neco ve Riera ayrılmadı?Levent
Neco
Şaş
Davala
Riera
Bunlar ayrıldı heralde t ekipten
Bakalım yine silik isimlerimi alacak yanına terim yoksa iş bilenimi
Selçuk var tek şuan
Elmander sürprizi gelebilir
Yarım ağız konuştu sanki formayla ilgiliO konuda beklentiniz olmasin net konustu cunku
Salih gelsin yav 8 yedeği olarak. İhtiyacımız var yerli yedeğe.Yeni 10 Numaramız Salih Uçan olmasın Metin Öztürk’ün anlaştığı. Pazartesi çıkar başlar demişti.
Anlaştığı isimleri paslayacaktı. Er meydanı yapsın bakalım. Çalhanoğlu diye rant toplamıştı.
Rieraya ayrıldı demişlerdi ondan yazdımNeco ve Riera ayrılmadı?
Ilk ciktiginda beğenilmiyor sonradan benimsiyor taraftar dedi. Forma konusunda yapacagimiz hamleler de kisitli demeye getirdi.Yarım ağız konuştu sanki formayla ilgili
Eski 2000 dönemine atıf yapmıştı bi retro metro bişey gelebilir
Rieraya ayrıldı demişlerdi ondan yazdım
Necoyu net bilmiyorum
Mısırlı takımın yaptığı hatayı saymazsak tamı tamına 7 ay daha süremiz var mm transferi için bir sürü eksik bölge varken kısa sürede zaten elindeki oyuncuya yatırım yapmak mantıklı değil. O transfer olursa eğer sürpriz bir satış sayesinde olur(misal cagne +3 milyon fazlasına satılırsa veya yüksek bedelli iki oyuncunun sözleşmesinden çıkarsak falan)Pazartesi Onyekuru + Muhammed bonservis kap gelebilir (tahminen)
Bize o tarz hamleler düşmüyor , işi sağlama almak daha iyi bence ama.Mısırlı takımın yaptığı hatayı saymazsak tamı tamına 7 ay daha süremiz var mm transferi için bir sürü eksik bölge varken kısa sürede zaten elindeki oyuncuya yatırım yapmak mantıklı değil. O transfer olursa eğer sürpriz bir satış sayesinde olur(misal cagne +3 milyon fazlasına satılırsa veya yüksek bedelli iki oyuncunun sözleşmesinden çıkarsak falan)
Kısa vadede mm bonservisini unutalım
1 aya PSV icimizden geçmiş olur 15 günu var en fazla10 gün az, yazik günah. 1 ay yeterli. O zamana kadar tüm transferlleri yetistirirse, öncekilere göre basarili olabilir..