Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson,florentino,chiqinho benficadan istediklerimiz.Morutan romanyadan,felipe anderson- fernandinho ve jacob murpy ingiltereden.eren dinkci ve burak ince yerli listesinde.simdiye kadar cikan haberlerden ve gala sevgisinden yola cikarak yazdim.

* Sol bek
* 6 numara
* 10 numara
* Gedson
* Onyekuru

5 tane kemiksiz transfer lazım.

8 yabancı kuralı ile Kerem ve Taylan'ı oynatırsak eğer 1 oyuncuya daha ihtiyacımız olacak. (6 numara yeni transfer oynarsa Taylan'ı keser Emre K. oynar)

Ne olursa olsun Türk pasaportu önemli. Arda, Emre T., Ömer B., Emre A. gibi oyunculardan ümit yok zaten.
6 no Taylan ile başlamak geçen seneden bir fark olmaz demek bence. Mutlaka 6 no lazım

Alex texeira ulkeye gelmek isterse bjk teklif yapacak diyolardi.texeira cok teklif almis,buraya gelir mi bilmem ama ilgilenirsek aliriz.towsend de listede olabilir

valla açıkçası bizim.milli takımdan kimi alırsak alalım o topçularla yurt dışında başarı elde edebileceğimizi sanmıyorum.Kaan aynanı istiyor bir çok renktaş ama kaan galler maçında resmen patates oldu.Psv maçında içinden geçerler kaanın.
Kaan Marcao 2 lisi birbirini tamamlamıyor bence. Defansif hava toplarında cuvallayabiliriz.

Benim en buyuk isteğim bartug ve yusuf erdem gümüşü gorucuye cikarmamiz.dilerimki ozan gibi degilde,1-2 şampiyonluk yasasinlar,sonra avrupaya gitsinler.bartugu tutmak zor olabilir ozan gibi hemen parlarsa.ozan 2018de şampiyonluk yasadi ama oynamadı. Malatya macinda oyuna girdi son dklarda,son goztepe maci kadrosuna alındı bi de

moreno denen sol bek gelmesin

saracchi ondan daha iyi topçu

sakatlık sıkıntısı olmasa saracchi kalsın derdim ama sağlıklı kalamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt