Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 4.334
- 4.201
- 698
2024 ağustos’a kadar falan kalırdık herhaldeWay way 2.5 saatte 14 sayfa ilerlemis .Esref Bey Baskan olsaydi buraar Agustosa kadar sessiz kalirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2024 ağustos’a kadar falan kalırdık herhaldeWay way 2.5 saatte 14 sayfa ilerlemis .Esref Bey Baskan olsaydi buraar Agustosa kadar sessiz kalirdi
Trinçao olmaz mı ya kiralık hazır Depay falan da gitmişken Barça’ya Euro2020’ye de almadılar kiralasak keşkeHayal işte renktas olacağı yokta insan bekliyor işte Alex Teixeiraya da tamamim ben
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Işıtan Gün ne derse o. Çizgim bu artık kendisinin bir yanlışını görene kadar.Ilk sorun fernandinho olacak,eger ilgilendigimiz tecrubeli 6 numara oysa.hoca istiyo ama isitan gun sicak bakmiyoruz dedi
6 no Taylan ile başlamak geçen seneden bir fark olmaz demek bence. Mutlaka 6 no lazım* Sol bek
* 6 numara
* 10 numara
* Gedson
* Onyekuru
5 tane kemiksiz transfer lazım.
8 yabancı kuralı ile Kerem ve Taylan'ı oynatırsak eğer 1 oyuncuya daha ihtiyacımız olacak. (6 numara yeni transfer oynarsa Taylan'ı keser Emre K. oynar)
Ne olursa olsun Türk pasaportu önemli. Arda, Emre T., Ömer B., Emre A. gibi oyunculardan ümit yok zaten.
Kaan Marcao 2 lisi birbirini tamamlamıyor bence. Defansif hava toplarında cuvallayabiliriz.valla açıkçası bizim.milli takımdan kimi alırsak alalım o topçularla yurt dışında başarı elde edebileceğimizi sanmıyorum.Kaan aynanı istiyor bir çok renktaş ama kaan galler maçında resmen patates oldu.Psv maçında içinden geçerler kaanın.
Yarın fotomaç, fanatik başlıkları hazırlamıştır. Elmas, Elmas transferlerle geliyor. Forlan bitti, Kaka geliyor, Hamit Bjk’nin kaptanı olacakSeçim biteli 2.5 saat oldu Teixeralar Fernandinholar havada uçusuyor
E simdiye kadar cikanlari konusuyoruz.Seçim biteli 2.5 saat oldu Teixeralar Fernandinholar havada uçusuyor
Hayalde bile olmaz.Hayal işte renktas olacağı yokta insan bekliyor işte Alex Teixeiraya da tamamim ben
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alex texeira ulkeye gelmek isterse bjk teklif yapacak diyolardi.texeira cok teklif almis,buraya gelir mi bilmem ama ilgilenirsek aliriz.towsend de listede olabilir
Sağlam bir saracchi baya iyi oynuyor. Ghezzal’ı çok rahat durdurdu 2. Yarıdaki maçtamoreno denen sol bek gelmesin
saracchi ondan daha iyi topçu
sakatlık sıkıntısı olmasa saracchi kalsın derdim ama sağlıklı kalamıyor.
Isıtan gunu taniyan 12 futbolcudan yarisinin genc oldugunu anlarBu arada kiralık oyunculara sonuna kadar karşıyım bu yönetim umarım kiralıklar yerine kalıcı ve para getirici hamleler yaparlar.